Sådan løser du problemet: udfasede attributter for energiklasse

Disse attributter for energiklasse understøttes ikke længere. Angiv kun attributten certificering [certification].

I denne artikel kan du læse om følgende:

Derfor opstår dette problem

De forældede attributter for energiklasse [energy_efficiency_class], laveste energiklasse [min_energy_efficiency_class] og højeste energiklasse [max_energy_efficiency_class] blev brugt i stedet af attributten certificering [certification]. Attributten certificering [certification] er mere sikker.

Eksempel

Hvis et produkt er markeret med energiklasse energy_efficiency_class=A, vises produktet på fanen Kræver handling.

Sådan løser du problemet

Opdater produkter, så de bruger attributten certificering [certification], og fjern forældede attributter for energiklasse.

Løs problemet for produkterne enkeltvist direkte i Manufacturer Center

Step 1Gå til Produkter i Manufacturer Center, og vælg derefter fanen Kræver handling.

Step 2Brug filterikonet Filter over tabellen til at finde alle de produkter, der er berørt af problemet.

Step 3Klik på titlen på det problem, du vil løse, og klik derefter på Rediger produkt.

Step 4Fjern eventuelle forældede attributter for energiklasse.

Step 5Angiv attributten certificering [certification].

Step 5Vælg Gem.

Løs problemet for flere produkter på én gang

Step 1Gå til Produkter i Manufacturer Center, og vælg derefter fanen Kræver handling.

Step 2Brug filterikonet Filter over tabellen til at finde alle de produkter, der er berørt af problemet.

Step 3Vælg ikonet Download Et billede af downloadikonet for Google Ads og Merchant Center for at downloade en liste (.csv) over alle produkter, som er berørt af alle problemer eller kun det specifikke problem.

Step 4Krydstjek den downloadede liste med dine uploadede produktdata, og sørg for, at alle forældede attributter for energiklasse er blevet erstattet med attributten certificering [certification].

Step 5Upload dine rettede produktdata til Manufacturer Center igen med den valgte uploadmetode.

Næste trin

Når du har foretaget de ønskede ændringer, skal du sørge for, at du har løst problemet, ved at tjekke, at det ikke længere vises på siden "Kræver handling".

Husk! Der kan gå et stykke tid, før din ændring kan ses på siden "Kræver handling".