Die bladsy wat jy versoek het, is tans nie in jou taal beskikbaar nie. Jy kan 'n ander taal aan die onderkant van die bladsy kies of Google Chrome se ingeboude vertalingkenmerk gebruik om 'n kitsvertaling van enige webbladsy in 'n taal van jou keuse te doen.

Oplossing: Beëindigde energie-efficiëntiekenmerken

Deze energie-efficiëntiekenmerken worden op 1 september 2024 beëindigd. Voer alleen het kenmerk certificering [certification] in.

In dit artikel

Waarom dit probleem zich voordoet

De verouderde kenmerken energieklasse [energy_efficiency_class], minimale energieklasse [min_energy_efficiency_class] en maximale energieklasse [max_energy_efficiency_class] zijn gebruikt in plaats van het kenmerk certificering [certification]. Het kenmerk certificering [certification] is veiliger.

Voorbeeld

Als een product is gemarkeerd met energieklasse energy_efficiency_class=A, wordt het product getoond op het tabblad Vereist aandacht.

Hoe u dit probleem oplost

Update producten zodat deze het kenmerk certificering [certification] gebruiken en verwijder verouderde energie-efficiëntiekenmerken.

Producten een voor een corrigeren in Manufacturer Center

Step 1 Ga in Manufacturer Center naar Producten en selecteer het tabblad Vereist aandacht.

Step 2 Gebruik het filtericoon Filter boven de tabel om alle producten te vinden waarop het probleem van toepassing is.

Step 3 Klik op de titel van het probleem dat u wilt corrigeren en daarna op Product bewerken.

Step 4 Verwijder alle verouderde energie-efficiëntiekenmerken.

Step 5 Voer het kenmerk certificering [certification] in.

Step 5 Selecteer Opslaan.

Meerdere producten tegelijk corrigeren

Step 1 Ga in Manufacturer Center naar Producten en selecteer het tabblad Vereist aandacht.

Step 2 Gebruik het filtericoon Filter boven de tabel om alle producten te vinden waarop het probleem van toepassing is.

Step 3 Selecteer het icoon Downloaden Een afbeelding van het downloadicoon voor Google Ads en Merchant Center om een lijst (.csv) te downloaden van alle producten met problemen of alleen de producten met dit specifieke probleem.

Step 4 Vergelijk de gedownloade lijst met uw geüploade productgegevens en zorg dat alle verouderde energie-efficiëntiekenmerken zijn vervangen door het kenmerk certificering [certification].

Step 5 Upload de gecorrigeerde productgegevens opnieuw naar Manufacturer Center met de door u gekozen uploadmethode.

Volgende stappen

Nadat u de gevraagde wijzigingen heeft aangebracht, gaat u na of het probleem is opgelost door te controleren of het niet meer staat vermeld op de pagina Vereist aandacht.

Opmerking: Het kan enige tijd duren voordat uw wijziging is verwerkt op de pagina Vereist aandacht.