Oplossing: GlTF-vector buiten bereik

GITF-vectorwaarde valt buiten bereik. Zorg dat uw model door de glTF-validator komt.

Een of meer van uw producten hebben een 3D-model met een GITF-vectorwaarde die buiten het bereik valt. Daarom wordt het kenmerk 3D-model [virtual_model_link] afgekeurd en wordt uw product getoond zonder het 3D-model.

Zorg dat het 3D-model dat u opgeeft voor het kenmerk 3D-model [virtual_model_link] slaagt voor de glTF-validator. We raden u ook aan uw 3D-model te testen met de tool Modelviewer.

Instructies

Stap 1 van 3: Bekijk de betreffende producten

1. Klik in uw Manufacturer Center-account in het navigatiemenu op Producten en daarna op Diagnostische gegevens.
  2. Klik op het tabblad Problemen met artikelen om de huidige problemen met uw producten te bekijken.

Zo downloadt u een lijst (.csv) van alle getroffen producten voor alle problemen:

• Klik op de downloadknop rechts van de filterknop onder het diagram en boven de lijst met problemen.

Zo downloadt u een lijst (.csv) van alle getroffen producten voor een bepaald probleem:

• Zoek het probleem in de kolom Probleem en klik op de downloadknop in de rechterkolom.

Zo bekijkt u een lijst van maximaal 50 producten met dit specifieke probleem:

• Zoek het probleem in de kolom Probleem en klik op Voorbeelden bekijken in de kolom Getroffen artikelen.

Stap 2 van 3: Zorg dat uw model slaagt voor de glTF-validator

1. Filter het gedownloade rapport zodat u alleen producten ziet met:
    Titel probleem = GlTF-vector buiten bereik
  2. Zorg dat het 3D-model dat u opgeeft voor het kenmerk 3D-model [virtual_model_link] slaagt voor de gITF-validator.

Nadat het 3D-model is geslaagd voor de validatietool, volgt u stap 3 en dient u de productgegevens opnieuw in.

Stap 3 van 3: Dien uw productgegevens opnieuw in

1. Nadat u uw productgegevens heeft geüpdatet, dient u ze opnieuw in via een van deze methoden:

Ga vervolgens naar de pagina Diagnostische gegevens. U heeft het probleem opgelost als het hier niet meer wordt vermeld.

Opmerking: Het kan enige tijd duren voordat u uw wijziging terugvindt op de pagina Diagnostische gegevens.