Årsaker til at Manufacturer Center-kontoer kan bli avvist

Med Manufacturer Center kan du laste opp mer nøyaktig informasjon om produktene dine og sørge for en bedre handleopplevelse i Shopping-annonser og -oppføringer og i alle Google-tjenester. Når du registrerer deg for Manufacturer Center, blir kontoen din gjennomgått for å kontrollere at du eier merkene og at kontoen din overholder retningslinjene våre. Hvis vi oppdager problemer under gjennomgangen, får du en e-post med beskjed om hvorfor kontoen din er blitt avvist. Finn ut mer om kravene og retningslinjene for Manufacturer Center

Årsaker til avvisning

Manufacturer Center-kontoer som ikke er i tråd med kravene i retningslinjene, blir avvist. Nedenfor ser du de vanligste årsakene til avvisning:

• Du er ikke produsenten eller eieren av merket (eller produsenten eller eieren tillater ikke at du administrerer merket deres i Manufacturer Center). Hvis du for eksempel er distributør eller forhandler og selger produkter fra merket, men ikke eier merket, blir kontoen din avvist.
  • Produktene dine selges i et land som ikke støttes av Google Shopping.
  • Vi fant ikke nettadressen du oppga, eller den inneholder feil.
  • Det er ikke mulig å bekrefte at hovedkontakten som er oppgitt i Manufacturer Center, tilhører bedriften. Markedsførings-, SEO- eller datapartnere kan ikke være hovedkontakt for Manufacturer Center.
  • Bedriften din har allerede en Manufacturer Center-konto.

Løs problemer med kontoavvisning

Du kan løse problemer med kontoavvisning ved å sjekke at du innfrir kravene våre:

• Kontroller at kontoen din overholder kravene og retningslinjene for Manufacturer Center.
  • Sørg for at du er eieren av merket. Hvis du er en forhandler som selger produkter fra et merke, men ikke er eieren av merket, og du ønsker å føre opp varer for salg i Shopping-annonser og kostnadsfrie oppføringer på Google, kan du registrere deg for Merchant Center. Merk at egne retningslinjer og krav gjelder for bruk av Merchant Center.
  • Sørg for at produktene dine selges i land som støttes av Google Shopping.
  • Sjekk nettadressen du oppga da du konfigurerte kontoen din.
  • Sørg for at hovedkontakten har et domenenavn som samsvarer med bedriften i Manufacturer Center.
  • Kontroller at du ikke har en Manufacturer Center-konto fra før.

Hvis du fortsatt har spørsmål om årsaken til avvisningen, kan du kontakte oss.

Linker til beslektet innhold