Redenen voor afkeuring van Manufacturer Center-account

Met Manufacturer Center kunt u nauwkeurigere informatie over uw producten uploaden en de kwaliteit van Shopping-advertenties, vermeldingen en Google-services verbeteren. Als u zich aanmeldt voor Manufacturer Center, wordt uw account beoordeeld om te verifiëren dat u de eigenaar bent van de merken en dat uw account voldoet aan onze beleidsvereisten. Als we tijdens de accountbeoordeling een probleem tegenkomen, krijgt u een e-mail waarin we uitleggen waarom uw account is afgekeurd. Meer informatie over de beleidsvereisten voor Manufacturer Center

Redenen voor afkeuring

Manufacturer Center-accounts die niet aan de beleidsvereisten voldoen, worden afgekeurd. Hieronder vindt u veelvoorkomende redenen voor afkeuring:

• U bent niet de fabrikant of merkeigenaar (of u heeft geen toestemming van de fabrikant of merkeigenaar om het merk te beheren in Manufacturer Center). Als u bijvoorbeeld producten van het merk distribueert of verkoopt, maar niet de eigenaar van het merk bent, wordt uw account afgekeurd.
  • Uw producten worden verkocht in een land dat niet wordt ondersteund door Google Shopping.
  • De website-URL die u heeft opgegeven, kan niet worden gevonden of is misschien onjuist.
  • We kunnen niet bevestigen dat het primaire contact dat in Manufacturer Center is opgegeven, bij het bedrijf hoort. Marketing-, SEO- en gegevenspartners mogen geen primair contact zijn voor Manufacturer Center.
  • Uw bedrijf heeft al een Manufacturer Center-account.

Problemen met afgekeurde accounts oplossen

U kunt problemen met een afgekeurd account oplossen door te checken of u voldoet aan onze vereisten:

• Check of uw account voldoet aan de beleidsvereisten voor Manufacturer Center.
  • Geef alleen merken op waarvan u de eigenaar bent. Als u niet de eigenaar van een merk bent, maar wel producten van het merk wilt verkopen via Shopping-advertenties en gratis vermeldingen op Google, kunt u zich aanmelden voor Merchant Center. Houd er rekening mee dat er afzonderlijke beleidsvereisten gelden voor het gebruik van Merchant Center.
  • Zorg dat uw producten worden verkocht in landen die worden ondersteund door Google Shopping.
  • Check de URL van de website die u heeft opgegeven toen u uw account instelde.
  • Zorg dat het primaire contact een domeinnaam heeft die overeenkomt met het bedrijf in Manufacturer Center.
  • Zorg dat u niet al een Manufacturer Center-account heeft.

Als u nog vragen heeft over de reden voor de afkeuring, kunt u contact met ons opnemen.