Beginner's guide

Lägga till dina produkter med Google-katalogen

När du har skapat ditt Manufacturer Center-konto och vi har verifierat ditt varumärke kan du kanske låsa upp insikter för de produkter som har bäst resultat. Manufacturer Center identifierar automatiskt de mest lönsamma produkterna som kan läggas till i ditt konto direkt från Googles produktkatalog. Det gör att du kan börja använda Manufacturer Center direkt. Dessutom får du snabb tillgång till värdefull statistik och kan snabbt optimera ditt konto och förbättra produktdatan.

Den automatiska processen sker en enda gång efter att ditt konto har skapats och lägger bara till ett begränsat antal produkter som en demonstration av funktionerna i Manufacturer Center. När du har utforskat Manufacturer Center kan du börja lägga till fler produkter. Läs mer om att skapa ett produktflöde och lägga till fler produkter

Obs! Funktionen är inte tillgänglig för alla konton eller varumärken. Det beror på flera faktorer, bland annat om de produkter med bäst resultat som är kopplade till ditt varumärke hittades i vårt system eller inte.

Så fungerar det

När ditt varumärke har godkänts i Manufacturer Center försöker systemet identifiera de mest lönsamma produkterna som tillhör varumärket. Om processen lyckas blir du ombedd både via e-post och i ditt Manufacturer Center-konto att låsa upp insikter för dina mest lönsamma produkter. När du låser upp insikter läggs produktdatan till automatiskt i ditt konto, och du kan komma åt statistik för dessa produkter. Du kan alltid redigera eller ta bort produkter som automatiskt lagts till i ditt konto.

Obs! Även om produkter som läggs till automatiskt kan ha titlar och bilder i Manufacturer Center, kan de ändå visas som icke godkända tills du har redigerat titlarna och bilderna och lagt till beskrivningar. Det här är en känd begränsning och du kan kontakta vårt supportteam om du har frågor om hur du ska lösa problemet.