Beginner's guide

Tuotteiden lisääminen Googlen tuotekatalogin avulla

Kun olet luonut Manufacturer Center ‑tilisi ja olemme vahvistaneet brändisi, voit mahdollisesti ottaa suosituimpia tuotteitasi koskevat vinkit käyttöön. Manufacturer Center tunnistaa automaattisesti suosituimmat tuotteet, jotka voidaan lisätä tilillesi suoraan Googlen tuotekatalogista. Sen ansiosta voit aloittaa Manufacturer Centerin käytön heti, saada nopean pääsyn arvokkaaseen analytiikkaan, optimoida tilisi nopeasti ja parantaa tuotetietojasi.

Tämä automaattinen prosessi tapahtuu vain kerran tilisi luomisen jälkeen ja lisää vain rajoitetun määrän tuotteita osoituksena Manufacturer Centerin ominaisuuksista. Tutustuttuasi Manufacturer Centeriin voit aloittaa muiden tuotteiden lisäämisen. Lue lisää tuotesyötteen luomisesta ja tuotteiden lisäämisestä

Tärkeää: Kaikki tilit tai brändit eivät täytä tämän ominaisuuden ehtoja. Tämä riippuu useista asioista, kuten siitä, löytyikö järjestelmästämme brändiisi liittyviä suosituimpia tuotteita.

Näin se toimii

Kun brändisi on hyväksytty Manufacturer Centerissä, järjestelmä yrittää tunnistaa brändin suosituimmat tuotteet. Jos tunnistus onnistuu, saat sekä sähköpostiin että Manufacturer Center ‑tilillesi kehotuksen ottaa suosituimpia tuotteitasi koskevat vinkit käyttöön. Vinkkien ottaminen käyttöön lisää automaattisesti tuotetietoja tilillesi, ja saat pääsyn kyseisten tuotteiden analytiikkaan. Voit aina muokata tai poistaa tilillesi automaattisesti lisättyjä tuotteita.

Huom. Vaikka automaattisesti lisätyissä tuotteissa olisi nimet ja kuvat Manufacturer Centerissä, ne näkyvät joskus hylättyinä, kunnes muokkaat niiden nimiä ja kuvia ja lisäät kuvaukset. Tämä on tiedossa oleva rajoitus. Voit ottaa yhteyttä tukitiimiimme, jos sinulla on kysyttävää ongelman ratkaisusta.