Så löser du: Ogiltigt format för underattribut

Infoga en avgränsare mellan varje underattribut och ta med alla obligatoriska underattribut

En eller flera av dina produkter innehåller ett underattributvärde med felaktigt format. Till exempel kanske du har en grupp produkter taggade med samma funktionsbeskrivning [feature_description], där du anger rubriken Vattentät och texten IP-klass 7, men inte tillhandahåller en bild. Ett korrekt värde för det här attributet kan vara Vattentät:IP-klass 7: med underattribut som avgränsas med kolon. Om du inkluderar ett underattributvärde som är felaktigt formaterat kommer attributet att underkännas och avvisas.

Detta gäller följande attribut:

• funktionsbeskrivning [feature_description]
  • produktinformation [product_detail]

Lös det här problemet genom att använda ett format som stöds för attributet och ange alla nödvändiga underattribut.

Anvisningar

Steg 1: Hitta de berörda produkterna

1. Logga in på ditt Manufacturer Center-konto.
  2. Välj Diagnostik på navigeringsmenyn.
  3. Klicka på fliken Problem med vara för att se aktuella problem som påverkar dina produkter.

Ladda ned en lista (.csv) med alla produkter som berörs av ett visst problem:

• Leta reda på problemet i kolumnen Problem och klicka sedan på nedladdningsikonen [icon] i slutet av raden.

Visa upp till tre produkter med det aktuella problemet:

• Leta reda på problemet i kolumnen Problem och klicka sedan på Visa exempel i kolumnen Varor som påverkas.

Steg 2: Inkludera alla obligatoriska underattribut med korrekt formatering

1. Filtrera den nedladdade rapporten så att du bara ser produkter med följande:
    ”Problem” = Ogiltigt format på underattribut.
  2. Sök efter produkterna i din produktdata (med id:t) och se till att varje produkt har korrekta värden för underattribut och att alla obligatoriska underattribut är med. Kom ihåg att ange en avgränsare mellan varje underattribut.

Steg 3: Skicka din produktdata igen

1. När du har uppdaterat din produktdata skickar du den igen på något av följande sätt:
    • Ladda upp ett flöde
    • Skicka via Content API
    • Importera innehåll från en e-handelsplattform
  2. Kontrollera sedan att du har löst problemet genom att titta att det inte längre visas på sidan Diagnostik.

Tänk på att det kan ta lite tid innan ändringen syns på sidan Diagnostik.