Merk samtaler som lest eller ulest

I Google Chat kan du merke samtaler som ulest for å gå tilbake til dem senere. Du kan også merke samtaler som lest uten å åpne dem.

Når du merker en samtale som ulest, ser du en prikk ved siden av den i samtalelisten.

Endre samtaler til lest eller ulest

1. Åpne Google Chat eller Gmail på en datamaskin.
    • I Gmail: Klikk på Chat til venstre.
  1. Klikk på Flere alternativer til høyre for samtalen i samtalelisten.
  2. Klikk på Merk som lest eller Merk som ulest .

Tips: Du kan også merke samtaler som lest eller ulest på følgende måter:

• Øverst i en DM eller et rom klikker du på samtalenavnet og så Merk som lest eller Merk som ulest.
  • For enkelt-e-poster i en samtale holder du markøren over meldingen og så klikk på Flere handlinger og så Merk som ulest. Dette gjør at en «Ulest»-linje legges til over meldingen i samtalen.

Finn uleste samtaler

1. Åpne Google Chat eller Gmail på en datamaskin.
    • I Gmail: Klikk på Chat til venstre.
  1. Klikk på Hjem til venstre.
  2. Klikk på Uleste øverst til høyre.