Feedback verzenden in Gmail

Je kunt in Gmail feedback sturen om het volgende te doen:

• Functieverzoeken en suggesties sturen.
  • Iets melden dat niet werkt, zoals fouten of bugs in het product.

Op basis van je opmerkingen kunnen we de functionaliteit verbeteren.

Feedback geven in Gmail

Belangrijk: Voeg meer informatie toe zodat we je feedback goed begrijpen. Hoe meer informatie je meestuurt, hoe nuttiger je feedback voor ons is.

1. Open de Gmail-app op je iPhone of iPad.
  2. Tik linksboven op Menu  and then Feedback sturen.
  3. Beschrijf het probleem of uw suggestie.
  4. Optioneel: Kies of je iOS-systeemlogboeken wilt toevoegen.
  5. Bevestig of je wilt dat we je een e-mail sturen met meer informatie of updates.
  6. Tik op Sturen .

Ga naar de Help-community van Gmail

De Help-community van Gmail is de beste plek om vragen te stellen en Gmail te bespreken met andere gebruikers.

Je kunt in het forum browsen en zoeken om te zien wat andere mensen over Gmail posten.

Ga naar het forum