Een Gmail-account maken

Maak een Google-account om je aan te melden voor Gmail. Je kunt met de gebruikersnaam en het wachtwoord van je Google-account inloggen bij Gmail en andere Google-producten, zoals YouTube, Google Play en Google Drive.

1. Ga naar de pagina waarop je een Google-account kunt maken.
  2. Volg de stappen op het scherm om je account in te stellen.
  3. Log met dit account in bij Gmail.

Een account maken

De gebruikersnaam die ik wil, wordt al gebruikt

In de volgende situaties kun je een bepaald Gmail-adres niet krijgen:

• De gebruikersnaam die je wilt, wordt al gebruikt
  • De gebruikersnaam lijkt sterk op een bestaande gebruikersnaam (als bijvoorbeeld voorbeeld@gmail.com al wordt gebruikt, kun je niet voorbee1d@gmail.com gebruiken)
  • De gebruikersnaam is al door iemand gebruikt in het verleden en daarna verwijderd
  • De gebruikersnaam is gereserveerd door Google om spam en misbruik te voorkomen

Iemand bootst mijn identiteit na

Als je vermoedt dat iemand een Gmail-adres heeft gemaakt om te proberen je identiteit na te bootsen, kun je:

Het is voor Gmail onmogelijk om tussen derden te bemiddelen met betrekking tot nabootsing van identiteit. Raadpleeg voor meer informatie de gebruiksvoorwaarden van Gmail.

Gmail gebruiken voor je bedrijf

Als je Gmail wilt gebruiken voor je bedrijf, is een G Suite-account mogelijk geschikter dan een persoonlijk Google-account. G Suite begint vanaf $ 6 per gebruiker per maand en bevat:

• Een professioneel Gmail-account zonder advertenties dat de domeinnaam van je bedrijf gebruikt (zoals susan@example.com)
  • Eigendom van accounts van werknemers, zodat je altijd de controle hebt over de accounts, e-mails en bestanden van je bedrijf
  • Dag en nacht support via telefoon, e-mail en chat van een echte supportmedewerker
  • Meer opslagruimte voor Gmail en Google Drive
  • Tools voor het beheer van mobiele apparaten om je gegevens te beveiligen, zoals de mogelijkheid om verloren apparaten op afstand te wissen
  • Geavanceerde beveiliging en beheerfuncties

Meer informatie over G Suite of hoe je een kosteloze proefperiode kunt starten