Feedback verzenden in Gmail

Je kunt in Gmail feedback sturen om het volgende te doen:

• Functieverzoeken en suggesties sturen.
  • Iets melden dat niet werkt, zoals fouten of bugs in het product.

Op basis van je opmerkingen kunnen we de functionaliteit verbeteren.

Feedback geven in Gmail

Belangrijk: Voeg details en een screenshot toe zodat we je feedback beter begrijpen. Hoe meer informatie je meestuurt, hoe nuttiger je feedback voor ons is.

1. Open Gmail op je computer.
  2. Klik rechtsboven op Help Hulp en feedback and then  Feedback sturen naar Google.
  3. Klik op Een probleem melden of Een idee voorstellen.
  4. Beschrijf het probleem of uw suggestie.
  5. Klik op Volgende.
  6. Optioneel: Klik op Screenshot maken om een screenshot toe te voegen.
    • Als je delen van het screenshot wilt markeren of verbergen, klik je op Informatie markeren of verbergen.
    • Als je het screenshot niet wilt bijvoegen, klik je op Screenshot verwijderen .
  7. Klik op Sturen.

Ga naar de Help-community van Gmail

De Help-community van Gmail is de beste plek om vragen te stellen en Gmail te bespreken met andere gebruikers.

Je kunt in het forum browsen en zoeken om te zien wat andere mensen over Gmail posten.

Ga naar het forum