Feedback verzenden in Gmail

Je kunt in Gmail feedback sturen om het volgende te doen:

• Functieverzoeken en suggesties sturen.
  • Iets melden dat niet werkt, zoals fouten of bugs in het product.

Op basis van je opmerkingen kunnen we de functionaliteit verbeteren.

Feedback geven in Gmail

Belangrijk:

• Voeg details en een screenshot toe zodat we je feedback beter begrijpen. Hoe meer informatie je meestuurt, hoe nuttiger je feedback voor ons is.
  • Als je apparaatlogboeken wilt toevoegen, tik je op Eenmalige toegang toestaan als je daarom wordt gevraagd. Deze logboeken zijn handig voor ons als je een technisch probleem rapporteert. Ontdek hoe je apparaatlogboeken beheert op Android.
  1. Open de Gmail-app op je Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik linksboven op Menu  and then  Feedback sturenand then Ga aan de slag.
  3. Tik op Een probleem melden of Een suggestie doen.
  4. Beschrijf het probleem of uw suggestie.
    • Er wordt automatisch een screenshot gemaakt van het laatst gebruikte scherm.
  5. Optioneel: Kies of je een screenshot wilt toevoegen.
    • Als je delen van het screenshot wilt markeren of verbergen, tik je op Informatie markeren of verbergen.
    • Als je het screenshot niet wilt bijvoegen, tik je op Het bijgevoegde screenshot verwijderen .
  6. Bevestig of je wilt dat we je een e-mail sturen met meer informatie of updates.
  7. Tik op Doorgaan.

Ga naar de Help-community van Gmail

De Help-community van Gmail is de beste plek om vragen te stellen en Gmail te bespreken met andere gebruikers.

Je kunt in het forum browsen en zoeken om te zien wat andere mensen over Gmail posten.

Ga naar het forum