Feedback verzenden in Gmail

Je kunt feedback verzenden vanuit Gmail. Stuur ons bijvoorbeeld feedback in de volgende situaties:
  • Iets is defect of werkt niet goed, zoals fouten en productbugs
  • Je hebt functieverzoeken en -suggesties.

We kunnen niet afzonderlijk reageren op alle feedback, maar we gebruiken je opmerkingen om Gmail verder te verbeteren.

1. Open de Gmail-app Gmail.
  2. Tik linksboven op Menu Menu en dan Hulp en feedback.
  3. Typ je opmerkingen in het vak. Als je een foto van het probleem hebt, kun je deze hier toevoegen.
  4. Tik rechtsonder op Verzenden.

Voeg aan je feedback zo veel mogelijk details toe over het probleem of de suggestie.

Het Helpforum van Gmail bezoeken

Bezoek onze community van Gmail-gebruikers in de volgende gevallen:

• Je wilt vragen stellen over hoe je bepaalde bewerkingen kunt uitvoeren
  • Je wilt Gmail bespreken met andere gebruikers

Je kunt ook browsen en zoeken op het forum om te zien wat andere mensen zeggen over Gmail.

Ga naar het forum