Google Chatin huoneet nimetään uudelleen tiloiksi. Voi kestää jonkin aikaa, ennen kuin nimenmuutos näkyy kaikkialla. Lue lisää.

Siirtyminen Microsoft Outlookista Gmailiin

Jos olet aiemmin käyttänyt Microsoft Outlookia, lue lisää siitä, miten Outlookissa käyttämäsi ominaisuudet, kuten kansiot, säännöt ja liput, toimivat Gmailissa.

Huom. Oppimiskeskuksen siirtymäoppaat ovat saatavilla vain Microsoft Outlook 2013‑ ja Microsoft Outlook 2016 ‑versioille.