Canviar de Microsoft Outlook a Gmail

Voleu treure més partit de les aplicacions de Google a la feina o al vostre centre educatiu? Registreu-vos per provar Google Workspace sense cost econòmic.

Si heu utilitzat Microsoft Outlook a la feina, és probable que les pràctiques recomanades fossin específiques per a Microsoft. Quan canvieu a Gmail, obtindreu noves pràctiques recomanades que us ajudaran a col·laborar i a desenvolupar-vos en entorns de treball híbrids i dinàmics.

Visiteu les guies del Centre d'aprenentatge per fer el canvi:

Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
Menú principal
true
Cerca al Centre d'ajuda