Uppdatera Gmail-appen

Med den senaste Gmail-appen får du:

• ett snabbare Gmail
  • bättre säkerhet
  • nya funktioner som e-postblockering och nya formateringsalternativ.

Uppdatera Gmail-appen

Det här kan du göra i den senaste Gmail-appen

När du har uppdaterat appen visas dessa ändringar i Gmail.

Skydda kontot

Du får de senaste säkerhetskorrigeringarna och varningarna, till exempel

• varningar när meddelanden inte är säkra
  • varningar om misstänkta avsändare
  • bättre autentisering och synkronisering.

Läs mer om att kontrollera säkerhetsvarningar i den senaste Gmail-appen

Ändra teckensnitt, färger och formatering

Gör det lättare att läsa meddelanden med fetstil, färger och annan formatering. Gmail visar dina meddelanden som om de skickats från en dator.

Läs om hur du ändrar formateringen.

Blockera oönskad e-post

Om du får meddelanden du inte vill ha kan du nu blockera eller sluta prenumerera på dem.

Läs mer om hur du blockerar avsändare

Använd Gmail-funktioner med andra konton

Du kan använda Gmail-funktioner med andra konton som du lägger till i Gmail-appen.

Läs mer om att använda Gmail-funktioner med Yahoo, Outlook och andra konton som inte är Gmail.

Visa alla inkorgar

Om du har lagt till andra konton i Gmail-appen kan du nu visa alla konton i samma inkorg.

Läs mer om att visa alla konton.