De Gmail-app updaten

Met de nieuwste Gmail-app beschik je over:

• snellere Gmail,
  • betere beveiliging,
  • nieuwe functies, zoals e-mail blokkeren en nieuwe opmaakopties.

De Gmail-app updaten

Wat je kunt doen in de nieuwste Gmail-app

Nadat je de app hebt geüpdatet, vind je deze wijzigingen in Gmail.

Je account beveiligen

Je ontvangt de nieuwste beveiligingsoplossingen en -meldingen, zoals:

• waarschuwingen wanneer berichten niet veilig zijn,
  • waarschuwingen voor verdachte afzenders,
  • betere verificatie en synchronisatie.

Meer informatie over hoe je beveiligingsmeldingen bekijkt in de nieuwste Gmail-app

Lettertypen, kleuren en opmaak wijzigen

Maak berichten beter leesbaar met vetgedrukte tekst, kleuren en andere opmaak. Gmail geeft je berichten weer alsof je ze hebt gestuurd vanaf een computer.

Meer informatie over hoe je de opmaak wijzigt

Ongewenste e-mails blokkeren

Als je ongewenste berichten ontvangt, kun je die berichten nu blokkeren of je daarvoor afmelden.

Meer informatie over hoe je afzenders blokkeert

Gmail-functies gebruiken met andere accounts

Je kunt Gmail-functies gebruiken voor andere accounts die je toevoegt aan de Gmail-app.

Meer informatie over hoe je Gmail-functies gebruikt voor Yahoo-, Outlook- en andere niet-Gmail-accounts

Al je inboxen bekijken

Als je andere accounts hebt toegevoegd aan de Gmail-app, kun je nu al je accounts in één inbox bekijken.

Meer informatie over hoe je al je accounts kunt bekijken.