De Gmail-app voor Android updaten

Als je een oudere versie van de Gmail-app voor Android gebruikt, zijn je berichten mogelijk niet goed beveiligd en maak je geen optimaal gebruik van Gmail.

Met de nieuwste Gmail-app beschik je over:

• snellere Gmail,
  • betere beveiliging,
  • nieuwe functies, zoals e-mail blokkeren en nieuwe opmaakopties.

DE GMAIL-APP UPDATEN

Wat je kunt doen in de nieuwste Gmail-app

Nadat je de app hebt geüpdatet, kun je de wijzigingen in Gmail verkennen aan de hand van de onderstaande informatie.

Je account beveiligen

Je ontvangt de nieuwste beveiligingsoplossingen en -meldingen, waaronder:

• waarschuwingen wanneer berichten niet veilig zijn,
  • waarschuwingen voor verdachte afzenders,
  • verbeterde verificatie en synchronisatie.

Meer informatie over het bekijken van beveiligingsmeldingen in de nieuwste Gmail-app.

Lettertypen, kleuren en opmaak wijzigen

Maak je berichten beter leesbaar met vetgedrukte tekst, kleuren en andere opmaak. Je berichten zien eruit alsof je ze hebt verzonden vanaf een computer.

Meer informatie over het wijzigen van de opmaak.

Ongewenste e-mails blokkeren

Als je ongewenste berichten ontvangt, kun je die berichten nu blokkeren of je daarvoor afmelden.

Meer informatie over het blokkeren van afzenders.

Al je inboxen bekijken

Als je andere accounts hebt toegevoegd aan de Gmail-app, kun je nu al je accounts in één inbox bekijken.

Meer informatie over het bekijken van al je accounts.

Gmail-functies gebruiken met andere accounts

Maak gebruik van Gmail-functies voor andere accounts die je toevoegt aan de Gmail-app.

Meer informatie over het gebruik van Gmail-functies voor Yahoo-, Outlook- en andere niet-Gmail-accounts.