Opdater Gmail-appen

Når du bruger den nyeste Gmail-app, får du følgende:

• Hurtigere Gmail
  • Bedre beskyttelse
  • Nye funktioner som f.eks. blokering af mails og nye formateringsmuligheder

Opdater Gmail-appen

Hvad kan du gøre i den nyeste version af Gmail-appen?

Når du opdaterer appen, ændres følgende i Gmail.

Beskyt din konto

Du får de nyeste sikkerhedsrettelser og -underretninger som f.eks.:

• Advarsler om usikre meddelelser
  • Advarsler om mistænkelige afsendere
  • Bedre godkendelse og synkronisering

Se, hvordan du tjekker sikkerhedsunderretninger i den nyeste Gmail-app.

Skift skrifttype, farve og formatering

Make messages easier to read with bold, colors, and other formats. Gmail shows your messages as if you sent them from a computer.

Learn how to change your formatting.

Bloker uønskede mails

Hvis du får meddelelser, du ikke vil have, kan du nu blokere eller afmelde dem.

Se, hvordan du blokerer afsendere.

Brug Gmail-funktioner til andre konti

Du kan bruge Gmail-funktioner på andre konti, som du føjer til Gmail-appen.

Se, hvordan du får Gmail-funktioner til Yahoo, Outlook og andre konti, som ikke er Gmail.

Se alle dine indbakker

Hvis du har føjet flere konti til Gmail-appen, kan du nu se alle dine konti i én indbakke.

Få flere oplysninger om, hvordan du kan se alle dine konti.