Actualitzar l'aplicació Gmail

Què ofereix la darrera versió de l'aplicació Gmail:

• Gmail més ràpid
  • millor seguretat
  • Funcions noves, com ara el bloqueig de correus electrònics i més opcions de format

Actualitza l'aplicació Gmail

Què podeu fer a la darrera versió de l'aplicació Gmail

Un cop actualitzeu l'aplicació, trobareu aquests canvis en Gmail.

Protegir un compte

Obtindreu les darreres correccions i alertes de seguretat, com ara:

• Advertiments quan els missatges no siguin segurs
  • Advertiments sobre remitents sospitosos
  • Autenticació i sincronització millors

Obteniu informació sobre com podeu consultar les alertes de seguretat a la darrera versió de l'aplicació Gmail.

Canviar els tipus de lletra, els colors i els formats

Faciliteu la lectura dels missatges amb text en negreta, colors i altres formats. Gmail mostra els vostres missatges com si els haguéssiu enviat des de l'ordinador.

Obteniu informació sobre com podeu canviar el format.

Bloquejar correus electrònics no desitjats

Si rebeu missatges que no desitgeu, ara podeu bloquejar-los o cancel·lar-hi la subscripció.

Obteniu informació sobre com podeu bloquejar remitents.

Utilitzar les funcions de Gmail amb altres comptes

Podeu utilitzar les funcions de Gmail en altres comptes que afegiu a l'aplicació Gmail.

Esbrineu com podeu obtenir les funcions de Gmail a Yahoo, a Outlook i en altres comptes que no són de Gmail.

Consultar totes les safates d'entrada

Si heu afegit altres comptes a l'aplicació Gmail, ara els podeu consultar tots en una sola safata d'entrada.

Obteniu informació sobre com podeu consultar tots els comptes.