Ondersteunde browsers

Je kunt Gmail gebruiken in populaire browsers zoals Chrome, Firefox, Internet Explorer en Safari.

Door Gmail ondersteunde browsers

De meeste Android-browsers werken met Gmail. Als je problemen ondervindt bij het openen van Gmail, kun je Google Chrome downloaden.

Gmail openen in je browser

1. Ga in de browser op je Android-telefoon of -tablet naar gmail.com.
  2. Geef je gebruikersnaam en wachtwoord op.

Opmerking: Als je Gmail gebruikt op je werk of school, kun je Gmail openen door naar https://mail.google.com/a/je_domein te gaan en 'je_domein' te vervangen door de daadwerkelijke domeinnaam.