Je Gmail-profielfoto wijzigen

Je kunt een foto kiezen om in te stellen als je Gmail-profielfoto. Deze afbeelding wordt weergegeven als anderen je naam in hun e-mailinbox of chatlijst zien staan.

Je Gmail-profielfoto is hetzelfde als je Google-accountafbeelding. Meer informatie over hoe je de naam en andere gegevens van je Google-account kunt wijzigen

Je foto wijzigen

1. Open Gmail op je computer.
  2. Klik rechtsboven op Instellingen Instellingen en dan Instellingen.
  3. Scroll omlaag naar 'Mijn afbeelding' en klik op Over mij.
  4. Klik op je profielfoto.
  5. Kies een foto.
  6. Klik rechtsboven op Gereed.

Ik kan mijn foto niet wijzigen

Als je een account hebt via je werk of school, kun je je afbeelding wijzigen door de onderstaande stappen te volgen.

1. Open Gmail op je computer.
  2. Klik rechtsboven op Instellingen Instellingen en dan Instellingen.
  3. Klik in het gedeelte 'Mijn afbeelding' op Afbeelding wijzigen.
  4. Selecteer of upload een nieuwe foto.
  5. Selecteer het gedeelte van de foto dat je wilt weergeven.
  6. Klik op Wijzigingen toepassen.

Opmerking: Als je je foto nog steeds niet kunt wijzigen, neem je contact op met je beheerder.

Find an old profile picture

Je oude profielfoto's staan in je albumarchief.

Gerelateerd artikel