Utilitzar funcions de Gmail en altres comptes de correu electrònic

Si teniu un compte de Yahoo, AOL, Outlook, Hotmail o d'un altre servei que no sigui Gmail, feu servir Gmailify per obtenir moltes de les funcions de Gmail per a aquest compte.

Per fer-ho, enllaceu el vostre compte a Gmail. Després d'enllaçar el compte, trobareu els missatges a la safata d'entrada de Gmail, a més d'aquestes funcions:

Nota: si enllaceu un altre compte a un compte existent de Gmail, és possible que arribeu al límit d'emmagatzematge permès. Obteniu informació sobre com esborrar l'emmagatzematge de Google.

Informació sobre l'emmagatzematge amb Gmail

Enllaçar l'adreça a Gmail

Important: comproveu que ja hàgiu afegit un altre compte de Yahoo, AOL, Outlook, Hotmail o un altre servei per llegir-lo a Gmail. Obteniu informació sobre com podeu afegir un compte a l'aplicació Gmail.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Gmail .
  2. A la part superior esquerra, toqueu Menú Menú.
  3. Desplaceu-vos cap avall i toqueu Configuració.
  4. Toqueu el compte d'un altre proveïdor que vulgueu enllaçar.
  5. Toqueu Enllaça el compte. Si no veieu aquest enllaç, actualitzeu l'aplicació Gmail.
  6. Seguiu les instruccions en pantalla.

Després d'enllaçar l'altra adreça a Gmail, els missatges estaran disponibles a l'aplicació Gmail i al web, a mail.google.com. Podeu llegir-los, respondre-hi i organitzar-los de la mateixa manera que a Gmail.

Desenllaçar l'adreça

Important: després de desenllaçar els comptes, Gmail deixarà de mostrar-vos els missatges nous de l'altre compte.

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Gmail .
  2. A la part superior esquerra, toqueu Menú Menú.
  3. Desplaceu-vos cap avall i toqueu Configuració.
  4. Toqueu el compte de Gmail que vulgueu desenllaçar de l'altre.
  5. A la secció "Compte enllaçat", toqueu Desenllaça el compte.
  6. Trieu si voleu desar còpies dels correus electrònics d'aquest compte.
  7. Toqueu Desenllaça.

Després de desenllaçar de Gmail l'altre compte, podeu decidir si voleu desar o suprimir les còpies existents dels missatges de l'altre compte a la safata d'entrada de Gmail.

• Si suprimiu les còpies de Gmail, podreu continuar llegint els missatges a la safata d'entrada de l'altre servei (per exemple, a Yahoo o Hotmail).
  • Si les conserveu a Gmail, continuaran al vostre compte de Gmail. No obstant això, les accions de moure-les o suprimir-les a Gmail no es reflectiran a l'altre compte.

Trobar els correus electrònics de l'altre compte a Gmail

És possible que Gmail organitzi els missatges de manera diferent que altres serveis de correu electrònic.

Límit per buidar la paperera

Els missatges de la paperera no se suprimeixen d'acord amb el límit de 30 dies de Gmail, sinó segons el límit de l'altre servei de correu.

Per exemple, si l'altre servei de correu electrònic desa un missatge a la paperera durant 60 dies abans de suprimir-lo permanentment, el veureu a la paperera de Gmail durant 60 dies.

Correus electrònics arxivats

Quan arxiveu un correu electrònic a Gmail, s'emmagatzema en una carpeta nova anomenada Arxiu a l'altre servei de correu electrònic.

Per trobar els missatges arxivats a l'altre compte, aneu a la carpeta Arxiu.

Obteniu informació sobre com podeu arxivar correus electrònics.

Etiquetes i carpetes

En afegir una etiqueta a un missatge, s'emmagatzema en una carpeta amb el nom de l'etiqueta a l'altre compte de correu electrònic. Per exemple, si heu afegit l'etiqueta "Feina" a un missatge de Gmail, el trobareu a l'altre compte de correu electrònic en una carpeta anomenada Feina.

Si afegiu diverses etiquetes a un missatge, es crearan diverses carpetes a l'altre compte de correu electrònic i cadascuna tindrà una còpia del missatge.

Consell: si teniu un espai d'emmagatzematge limitat al compte que no és de Gmail, us recomanem que no afegiu diverses etiquetes als missatges de Gmail.

Obteniu informació sobre com podeu afegir etiquetes.