Gmail-ominaisuuksien käyttäminen muiden palvelujen sähköpostitileillä

Gmailifyn avulla voit käyttää monia Gmailin ominaisuuksia muilla kuin Gmail-tileillä, kuten Yahoo-, AOL-, Outlook- tai Hotmail-tilillä.

Linkitä tätä varten tilisi Gmailiin. Tilin linkityksen jälkeen viestisi näkyvät Gmail-postilaatikossasi, ja saat käyttöösi seuraavat ominaisuudet:

Tärkeää: Jos linkität nykyiselle Gmail-tilille jonkin muun tilin, tallennustila voi täyttyä. Lue lisää Google-tallennustilan vapauttamisesta.

Lue lisää Gmailin tallennustilasta

Osoitteen linkittäminen Gmailiin

Tärkeää: Varmista, että olet lisännyt toisen tilin esimerkiksi Yahoosta, AOL:sta, Outlookista tai Hotmailista, jotta voit lukea sen viestejä Gmailissa. Lue lisää tilin lisäämisestä Gmail-sovellukseen.

1. Avaa Gmail-sovellus Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Valitse vasemmasta yläkulmasta Valikko Valikko.
  3. Vieritä alaspäin ja napauta Asetukset.
  4. Valitse linkitettävä tili (muu kuin Gmail-tili).
  5. Napauta Linkitä tili. Jos linkki ei ole näkyvissä, kokeile päivittää Gmail-sovellus.
  6. Seuraa näytöllä näkyviä ohjeita.

Kun toinen osoite on linkitetty Gmailiin, viestit ovat luettavissa Gmail-sovelluksessa ja verkossa osoitteessa mail.google.com. Voit lukea ja järjestää viestejä ja vastata niihin samaan tapaan kuin Gmailissa.

Osoitteen linkityksen poistaminen

Tärkeää: Kun olet poistanut tilin linkityksen, toisen tilin uudet viestit eivät enää näy Gmailissa.

1. Avaa Gmail-sovellus Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Valitse vasemmasta yläkulmasta Valikko Valikko.
  3. Vieritä alaspäin ja napauta Asetukset.
  4. Napauta Gmail-tiliä, jonka linkityksen toiseen tiliin haluat poistaa.
  5. Siirry Linkitetty tili ‑osioon ja valitse Poista tilin linkitys.
  6. Valitse, haluatko säilyttää kyseisen tilin sähköpostien kopiot.
  7. Valitse Poista linkitys.

Kun olet poistanut toisen tilin linkityksen Gmailista, voit valita, säilytetäänkö toisen tilin nykyiset viestikopiot Gmailin postilaatikossa vai poistetaanko ne.

• Jos poistat kopiot Gmailista, voit edelleen lukea viestit toisen palvelun (kuten Yahoon tai Hotmailin) postilaatikossa.
  • Jos haluat säilyttää kopiot Gmailissa, viestit säilyvät Gmail-tililläsi. Jos siirrät viestejä Gmailissa tai poistat ne sieltä, muutokset eivät kuitenkaan vaikuta toiseen tiliisi.

Toisen sähköpostitilin sähköpostien haku Gmailissa

Gmail ei välttämättä järjestä viestejä samoin kuin toinen käyttämäsi sähköpostipalvelu.

Roskakorin tyhjennyksen rajoitukset

Roskakorissa olevia viestejä ei poisteta Gmailin 30 päivän rajoituksen mukaisesti, vaan toisen sähköpostipalvelun roskakorin tyhjennysperusteiden mukaan.

Jos toinen sähköpostipalvelu säilyttää viestejä roskakorissa 60 päivää ennen niiden pysyvää poistamista, viestit näkyvät myös Gmailin roskakorissa 60 päivän ajan.

Arkistoidut sähköpostit

Kun sähköposti arkistoidaan Gmailissa, se arkistoidaan toisessa sähköpostipalvelussa uuteen Arkisto-kansioon.

Löydät arkistoidut viestit toisen tilin Arkisto-kansiosta.

Lue lisää sähköpostiviestien arkistoinnista.

Tunnisteet ja kansiot

Jos lisäät viestiin tunnisteen, se tallennetaan toisella sähköpostitilillä kyseisellä tunnisteella merkittyyn kansioon. Jos esimerkiksi lisäsit Gmailissa viestiin Työ-tunnisteen, viesti löytyy Työ-kansiosta myös toisella sähköpostitilillä.

Jos lisäät viestiin useita tunnisteita, toiselle sähköpostitilille luodaan useita kansioita, joissa kaikissa on kopio viestistä.

Vinkki: Jos toisen sähköpostitilin tallennustila on rajallinen, älä lisää viesteihin useita tunnisteita Gmailissa.

Lue lisää tunnisteiden lisäämisestä.