Uw wachtwoord wijzigen of resetten

U kunt uw wachtwoord wijzigen om beveiligingsredenen of het wachtwoord resetten als u het bent vergeten. Het wachtwoord voor uw Google-account wordt gebruikt voor toegang tot veel Google-producten, zoals Gmail en YouTube.

Uw wachtwoord wijzigen

1. Open de Gmail-app Gmail op uw iPhone of iPad. Tik op 'Menu' Menu en dan 'Instellingen' en dan uw account en dan 'Je Google-account beheren'. Als u Gmail niet gebruikt, gaat u naar myaccount.google.com.
  2. Tik bovenaan op Persoonlijke informatie.
  3. Tik onder 'Profiel' op Wachtwoord.
  4. Geef uw nieuwe wachtwoord op en selecteer Wachtwoord wijzigen.

Uw wachtwoord resetten

1. Volg de stappen om uw account te herstellen. U moet een aantal vragen beantwoorden om te bevestigen dat het uw account is. U ontvangt ook een e-mail.  Als u geen e-mail ontvangt:

2. Kies een wachtwoord dat u nog niet eerder met dit account heeft gebruikt. Meer informatie over het instellen van een sterk wachtwoord.

Problemen met uw wachtwoord oplossen

Als u problemen ondervindt bij het resetten van uw wachtwoord of niet kunt inloggen op uw account, kunt u meer hulp krijgen.