Få full oversikt over alt som er viktig, med det nye grensesnittet for Gmail. Finn ut mer om den nye layouten.

Sjekk e-post fra andre kontoer

Hvis du har flere e-postkontoer, kan du sjekke dem i Gmail. Finn ut hvordan du legger til andre e-postkontoer i Gmail-appen.

Legg til eller fjern kontoen din

I Gmail-appen for iPhone eller iPad kan du legge til både Gmail-kontoer og kontoer som ikke er tilknyttet Gmail. Sjekk at du har lastet ned Gmail-appen.

Legg til en konto
  1. Åpne Gmail-appen  på iPhone eller iPad.
  2. Trykk på profilbildet ditt øverst til høyre.
  3. Trykk på Bruk en annen konto.
  4. Velg kontotypen du vil legge til.
    • Hvis du bruker iCloud-, @me.com- eller @mac.com-kontoer, kan det hende du må angi bestemte innstillinger eller et app-passord.
    • Hvis du bruker Outlook for Windows til å sjekke e-posten din på jobb eller skole, velger du Outlook, Hotmail og Live.
    • Velg Annet hvis du ikke ser e-posttjenesten din.
  5. Følg trinnene på skjermen for å legge til kontoen din. Hvis du ser alternativet Prøv Gmailify, kan du trykke på det for å få Gmail-funksjoner i kontoen du legger til, for eksempel søppelpostbeskyttelse og e-postkategorier.

Tips: Du kan lese og sende e-post fra de fleste e-postadresser via Gmail på iPhone eller iPad – inkludert Yahoo og Hotmail. Legg til e-postkontoer i Gmail, så slipper du å videresende e-posten din.

Fjern en konto
  1. Åpne Gmail-appen  på iPhone eller iPad.
  2. Trykk på profilbildet ditt øverst til høyre.
  3. Trykk på Administrer kontoer på denne enheten.
  4. Trykk på Fjern fra denne enheten.

Bytt eller se alle kontoer i Gmail-appen

Hvis du har flere e-postkontoer, kan du sjekke dem i Gmail. Finn ut hvordan du legger til andre e-postkontoer i Gmail-appen.

Bytt konto

E-poster i Gmail-appen holdes separat for hver konto.

1. Åpne Gmail-appen  på iPhone eller iPad.
  2. Trykk på profilbildet ditt øverst til høyre.
  3. Trykk på kontoen du vil bruke.
Tips: Du kan lese og sende e-post fra de fleste e-postadresser via Gmail på iPhone eller iPad – inkludert Yahoo og Hotmail. Legg til e-postkontoer i Gmail, så slipper du å videresende e-posten din.
Se e-post fra alle kontoene dine i samme innboks
  1. Åpne Gmail-appen  på iPhone eller iPad.
  2. Trykk på menyen Meny øverst til venstre.
  3. Trykk på Alle innbokser.