Sjekk e-post fra andre kontoer

Hvis du har flere e-postkontoer, kan du sjekke dem i Gmail. Du kan velge mellom følgende innstillinger:

• Overfør alle e-poster (gamle og nye): Velg dette alternativet hvis du fortsatt bruker en annen e-postadresse – inkludert en annen Gmail-adresse. Du kan oppleve en kort forsinkelse i visning av nye e-poster.
  • Overfør bare gamle e-poster: Velg dette alternativet hvis du nylig har byttet til Gmail fra en annen leverandør.
  • Videresend bare nye e-poster: Velg dette hvis du vil ha de nye e-postene dine umiddelbart.

Merk: Du kan ikke sjekke kontoer som ikke er Gmail, på iPhone og iPad.

Legg til kontoen din for å logge på

I Gmail-appen for iPhone eller iPad kan du legge til både Gmail-kontoer og kontoer som ikke er tilknyttet Gmail.

1. Åpne Gmail-appen Gmail på iPhone eller iPad.
  2. Trykk på profilbildet ditt øverst til høyre.
  3. Trykk på Legg til en konto.
  4. Velg typen konto du vil legge til:
    • Hvis du bruker iCloud-, @me.com- eller @mac.com-kontoer, kan det hende du må angi bestemte innstillinger eller et app-passord.
    • Hvis du bruker Outlook for Windows til å sjekke e-posten din på jobb eller skole, velger du Outlook, Hotmail og Live.
    • Velg Annet hvis du ikke ser e-posttjenesten din.
  5. Følg trinnene på skjermen for å legge til kontoen din. Hvis du ser alternativet Prøv Gmailify, kan du trykke på det for å få Gmail-funksjoner i kontoen du legger til, for eksempel søppelpostbeskyttelse og e-postkategorier.