Muiden sähköpostitiliesi postin katsominen

Jos sinulla on useita sähköpostitilejä, voit katsoa niiden postit Gmailissa. Lue lisää uuden Gmail-tilin lisäämisestä Gmail-sovellukseen.

Tärkeää: Yhdistäminen ei onnistu, jos toinen sähköpostitilisi ei tue suojattua yhteyttä.

Kaikkien viestien noutaminen

Voit tuoda sekä vanhat että uudet viestit toiselta sähköpostitililtä.

Huom. Voit siirtää toiselta tililtä ainoastaan viestejä. Kansioita ja tunnisteita ei voi siirtää.

1. vaihe: Asetusten muuttaminen toisella tilillä

Yahoo, Outlook tai muu sähköpostipalvelu

Varmista, että POP-käyttö on otettu käyttöön toisella tililläsi. Sen jälkeen voit muuttaa Gmail-asetuksiasi.

Toinen Gmail-tili

1. Kirjaudu tietokoneella Gmail-tilille, jonka tietoja haluat tuoda.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta Asetukset Asetukset ja sitten Näytä kaikki asetukset.
  3. Klikkaa Edelleenlähetys ja POP/IMAP ‑välilehteä.
  4. Valitse POP-lataus-osiossa Ota POP käyttöön kaikille viesteille.
  5. Suositus: Valitse Kun viestejä luetaan POP:n avulla ‑kohdan vieressä Säilytä Gmail-kopio postilaatikossa.
  6. Klikkaa alareunasta Tallenna muutokset.

2. vaihe: Gmail-asetusten muuttaminen

1. Kirjaudu tietokoneella Gmail-tilille, jolle haluat tuoda tietoja.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta Asetukset Asetukset ja sitten Näytä kaikki asetukset.
  3. Klikkaa Tilit ja tuonti ‑välilehteä.
  4. Klikkaa Tarkista sähköpostit muilta tileiltä ‑osiosta Lisää sähköpostitili.
  5. Kirjoita toisen tilin sähköpostiosoite ja klikkaa Seuraava.
  6. Tee valinta ja klikkaa Seuraava.
  7. Kirjoita salasana.
  8. Suositus: Valitse seuraavien asetusten valintaruudut:
    • Käytä aina suojattua yhteyttä (SSL) postin hakemiseen
    • Merkitse saapuvat viestit tunnisteella
    • Jätä muut valintaruudut valitsematta.
  9. Klikkaa Lisää tili.

Palvelin esti POP3-käytön

Jos näet muun virheilmoituksen, tutustu Postin hakijan vianetsintäohjeisiin.

Saan muun virheilmoituksen

Klikkaa Näytä virheen tiedot ja noudata sitten näitä ohjeita:

Jos näet muun virheilmoituksen, tutustu Postin hakijan vianetsintäohjeisiin.

Vain vanhojen viestien noutaminen

Jos olet äskettäin siirtynyt Gmailiin, voit siirtää vanhat sähköpostisi toiselta tililtä.

Tärkeää: Jos käytät Gmailia työpaikan tai oppilaitoksen tilillä, mutta et näe toimintoa postin tuomista varten, järjestelmänvalvojasi on saattanut poistaa ominaisuuden käytöstä.

1. Avaa Gmail tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta Asetukset Asetukset ja sitten Näytä kaikki asetukset.
  3. Valitse Tilit ja tuonti‑ tai Tilit-välilehti.
  4. Klikkaa toisesta osiosta Tuo sähköposti ja yhteystiedot.
  5. Noudata näytöllä näkyviä ohjeita.
  6. Klikkaa Aloita tuonti.

Välitämme toiselle tilillesi lähetetyt viestit uudelle tilillesi 30 päivän ajan, jotta ehdit kertoa uudesta Gmail-osoitteesta kavereillesi. Näytämme uuden Gmail-osoitteesi 60 päivän ajan tai kunnes poistat muistutuksen.

Sähköpostien tuonnin lopettaminen

1. Avaa tietokoneella Gmail-tili, jolle olet tuonut tietoja.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta Asetukset Asetukset ja sitten Näytä kaikki asetukset.
  3. Klikkaa Tilit ja tuonti ‑välilehteä.
  4. Etsi Lue sähköpostit muiden tilien kautta ‑kohdasta tili, jolta haluat lopettaa sähköpostien tuonnin, ja klikkaa sen vierestä poista.

Vinkki: Jos saat sähköposteja edelleen, tarkista, onko automaattinen edelleenlähetys käytössä toisella tililläsi ja miten sen voi poistaa käytöstä. Jos haluat poistaa jo tuotuja sähköposteja, lue lisää niiden poistamisesta

Vain uusien viestien lähettäminen edelleen

Toinen Gmail-osoite: Määritä automaattinen edelleenlähetys.

Yahoo, Outlook tai muu sähköpostipalvelu: Hae ohjeet siihen, miten kyseisestä palvelusta voi lähettää sähköpostiviestejä automaattisesti edelleen.