Se e-mails fra andre konti

Hvis du har flere e-mailkonti, kan du se dem alle i Gmail. Du kan vælge mellem følgende muligheder:

• Importér alle meddelelser (både gamle og nye): Vælg denne mulighed, hvis du stadig bruger en anden e-mailadresse, herunder en anden Gmail-adresse. Der kan være en lille forsinkelse i visningen af nye meddelelser.
  • Importér kun gamle meddelelser: Vælg denne mulighed, hvis du for nylig har skiftet til Gmail fra en anden udbyder.
  • Videresend kun nye meddelelser: Vælg denne mulighed, hvis du vil have øjeblikkelig adgang til dine nye meddelelser.

Importér alle meddelelser

Du kan importere både gamle og nye meddelelser fra en anden mailkonto.

Bemærk! Du kan kun flytte meddelelser fra din anden konto, ikke mapper eller etiketter.

Trin 1: Rediger indstillingerne for din anden konto

Yahoo, Outlook eller en anden e-mailtjeneste

Sørg for, at din anden konto har POP-adgang, og rediger dine indstillinger for Gmail.

En anden Gmail-konto

1. Log ind på den Gmail-konto, du vil importere fra.
  2. Klik på Indstillinger Indstillingerog dernæst Indstillinger øverst til højre.
  3. Klik på fanen Videresendelse og POP/IMAP.
  4. Vælg Aktivér POP for alle e-mails i sektionen "POP-download".
  5. Anbefalet: Vælg Behold Gmails kopi i indbakken ud for "Når meddelelser bliver hentet via POP".
  6. Klik på Gem ændringer nederst.

Trin 2: Rediger dine indstillinger for Gmail

1. Log ind på den Gmail-konto, du vil importere til.
  2. Klik på indstillinger Indstillingerog dernæstIndstillinger øverst til højre.
  3. Klik på fanen Konti og import eller Konti.
  4. Klik på Tilføj en e-mailkonto i sektionen "Tjek e-mails fra andre konti".
  5. Indtast e-mailadressen til den anden konto, og klik derefter på Næste trin.
  6. Indtast din adgangskode.
  7. Anbefalet: Markér afkrydsningsfelterne ud for valgmulighederne nedenfor:
    • "Brug altid en sikker forbindelse (SSL), når du henter e-mails"
    • "Tildel indgående meddelelser en etiket"
    • Lad resten af afkrydsningsfelterne forblive tomme.
  8. Klik på Tilføj konto.

"Server nægtede POP3-adgang"

• Hvis du bruger totrinsbekræftelse: Indtast en ny app-adgangskode.
  • Hvis du bruger en arbejds- eller skolekonto: Indtast mail.domain.com i sektionen "POP-server", og vælg derefter Port 110.
  • Hvis du bruger Google MX-registrering på din arbejds- eller skolekonto: Indtast mail.domæne.com i sektionen "POP-server", og vælg derefter Port 995.
  • Hvis du stadig ikke kan logge ind, kan du prøve at aktivere adgang til mindre sikre apps. Du er muligvis også nødt til at slå din sikkerhedskode eller forvrængede tekst fra.

Ved andre fejl kan du se, hvordan du finder og løser problemer med E-mail-hentning.

Jeg får en anden fejl

Klik på Vis fejldetaljer, og følg derefter tippene nedenfor:

• Hvis POP er deaktiveret, kan du gå til siden med indstillinger på din anden e-mailkonto og kigge efter en måde at aktivere POP på.
  • Hvis POP ikke er tilgængelig, understøtter din mailudbyder muligvis ikke POP. Hvis det er tilfældet, kan du følge vejledningen nedenfor for at importere gamle meddelelser og derefter aktivere automatisk videresendelse af nye meddelelser.

Ved andre fejl kan du se, hvordan du finder og løser problemer med E-mail-hentning.

Importér kun gamle meddelelser

Hvis du for nylig har skiftet til Gmail, kan du overføre dine gamle e-mails fra din anden konto.

1. Åbn Gmail.
  2. Klik på Indstillinger Indstillingerog dernæst Indstillinger øverst til højre.
  3. Klik på fanen Konti og import eller Konti.
  4. Klik på Importér e-mails og kontaktpersoner i den anden sektion.
  5. Følg vejledningen på skærmen.
  6. Klik på Start import.

Vi videresender meddelelser, der sendes til din anden konto, i 30 dage, så du har tid til at fortælle dine venner om din nye Gmail-adresse.

Stop import af e-mails

1. Åbn den Gmail-konto, du har importeret mails til.
  2. Klik på Indstillinger Indstillingerog dernæst Indstillinger øverst til højre.
  3. Klik på fanen Konti og import.
  4. Klik på slet ud for den konto, der ikke længere skal importeres e-mails fra, i sektionen "Tjek e-mails fra andre konti".

Bemærk! Hvis du stadig modtager e-mails, skal du kontrollere, om automatisk videresendelse er konfigureret på din anden konto, og derefter søge efter en vejledning i, hvordan du deaktiverer funktionen på din anden konto. Hvis du vil slette e-mails, der allerede er importeret, kan du få oplysninger om, hvordan du sletter dem.

Videresend kun nye meddelelser

Fra en anden Gmail-adresse: Konfigurer automatisk videresendelse.

Fra Yahoo, Outlook eller en anden e-mailtjeneste: Søg efter en vejledning i, hvordan du konfigurerer automatisk videresendelse af e-mails fra den pågældende tjeneste.