Gmailin teemat

Gmailin tietokoneversiossa voit valita Gmailin taustana käytettävän teeman.

Valmiista teemoista valitseminen

1. Avaa Gmail tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta ylänurkasta Asetukset Asetukset.
  3. Valitse Teemat ja sitten Aseta teema.
  4. Klikkaa teemaa. Voit tehdä muutoksia joihinkin teemoihin sivun alareunassa olevien Tekstin tausta‑, Vinjetti‑ ja Sumenna-painikkeiden avulla.
  5. Klikkaa Tallenna.

Oman valokuvan käyttäminen taustana

1. Avaa Gmail tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta ylänurkasta Asetukset Asetukset.
  3. Valitse Teemat.
  4. Klikkaa oikeassa alanurkassa Omat valokuvat.
  5. Valitse kuva tai klikkaa Suositellut valokuvat. Jos kuva on sumea, kokeile lähettää kuva suuremmassa kuvakoossa.
  6. Klikkaa Valitse-painiketta.
  7. Voit tehdä muutoksia teemaan sivun alareunassa Tekstin tausta‑, Vinjetti‑ ja Sumenna-painikkeiden avulla.
  8. Valitse Tallenna.