Pysy ajan tasalla Gmailin uuden käyttöliittymän tärkeistä ominaisuuksista. Lue lisää uudesta asettelusta.

Gmailin taustan vaihtaminen

Voit valita Gmailin taustana käytettävän teeman. Tietokoneella voit valita taustaksi jonkin seuraavista:

• Oletusteema
  • Tumman tilan teema
  • Muut käytettävissä olevat teemat
  • Itse lataamasi kuva

Tärkeää: Voit säästää akkua ja helpottaa viestien lukemista mobiililaitteella vaihtamalla teemaksi tumman tilan.

Taustan vaihtaminen

Tärkeää: Tumma tila on käytettävissä vain Android-laitteilla, joissa on versio Q tai sitä uudempi.

1. Avaa Gmail-sovellus Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Napauta vasemmasta yläkulmasta Valikko .
  3. Napauta Asetukset and then Yleiset asetukset.
  4. Napauta Teema.
  5. Valitse Vaalea, Tumma tai Järjestelmän oletusasetus.

Aiheeseen liittyvä artikkeli

Gmailin profiilikuvan vaihtaminen