Gmailin teemat

Voit valita Gmailin taustana käytettävän teeman.

Valmiista teemoista valitseminen

1. Avaa Gmail tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta Asetukset Asetukset.
  3. Valitse Teemat.
  4. Klikkaa teemaa. Voit tehdä muutoksia joihinkin teemoihin valitsemalla Tekstin tausta Text Background, Lisää vinjetti Vignette tai Sumenna Blur.
  5. Valitse Tallenna.

Oman valokuvan käyttäminen taustana

Tarkista, että olet ladannut haluamasi kuvan osoitteessa photos.google.com olevaan uuteen tai olemassa olevaan albumiin. Lue lisätietoja Google Kuvien käytön aloittamisesta.

1. Avaa Gmail tietokoneella.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta Asetukset Asetukset.
  3. Valitse Teemat.
  4. Klikkaa vasemmasta alakulmasta Omat valokuvat.
  5. Valitse kuva tai klikkaa Suositellut valokuvat. Jos kuva on sumea, kokeile lähettää kuva suuremmassa kuvakoossa.
  6. Klikkaa Valitse.
  7. Voit tehdä muutoksia teemaan klikkaamalla sivun alareunasta Tekstin tausta Text Background, Lisää vinjetti Vignette tai Sumenna Blur.
  8. Valitse Tallenna.