E-mailmeldingen wijzigen

Je kunt meldingen inschakelen die worden weergegeven op je telefoon of computer wanneer je nieuwe e-mails ontvangt.

Als je meerdere accounts in de Gmail-app gebruikt, moet je deze instellingen voor elk account wijzigen.

Meldingen inschakelen

Meldingen zijn standaard ingeschakeld voor berichten op het tabblad Primair.

1. Open de Gmail-app Gmail op je iPhone of iPad.
  2. Tik in de linkerbovenhoek op Menu Menu en dan Instellingen Instellingen.
  3. Selecteer je account.
  4. Tik op Meldingen.
  5. Selecteer een meldingsniveau.

Meldingen ontvangen voor belangrijke e-mails

1. Open de Gmail-app Gmail op je iPhone of iPad.
  2. Tik in de linkerbovenhoek op Menu Menu en dan Instellingen Instellingen.
  3. Selecteer je account.
  4. Tik op Meldingen en dan Alleen hoge prioriteit.

Meldingen uitschakelen

1. Open de Gmail-app Gmail op je iPhone of iPad.
  2. Tik in de linkerbovenhoek op Menu Menu en dan Instellingen Instellingen.
  3. Selecteer je account.
  4. Tik op Meldingen en dan Geen.