E-mailmeldingen wijzigen

Je kunt meldingen inschakelen die worden weergegeven op je telefoon of computer wanneer je nieuwe e-mails ontvangt.

Meldingen in- of uitschakelen

Je kunt e-mailmeldingen ontvangen in Google Chrome, Firefox of Safari als je bent ingelogd op Gmail en Gmail hebt geopend in je browser.

Opmerking: Je ziet geen meldingen als je alle meldingen hebt uitgeschakeld voor je browser.

1. Open Gmail op je computer.
  2. Klik rechtsboven op Instellingen Instellingen en dan Instellingen.
  3. Scroll omlaag naar het gedeelte Desktopmeldingen.
  4. Selecteer Nieuwe e-mailmeldingen aan, Belangrijke e-mailmeldingen aan of Meldingen voor nieuwe berichten uit.
  5. Klik onder aan de pagina op Wijzigingen opslaan.

Opmerking: Als je inboxcategorieën gebruikt en meldingen hebt ingeschakeld voor nieuwe e-mails, ontvang je alleen meldingen over berichten in de categorie Primair. Als je meldingen hebt ingeschakeld voor belangrijke e-mail, ontvang je meldingen voor alle berichten die zijn gemarkeerd als belangrijk.

Ik kan mijn e-mailmeldingen niet zien

Als je Windows 10 gebruikt, zie je meldingen buiten je internetbrowser. Schakel Chrome-meldingen in via het Windows-actiecentrum.