Håll koll på allt som är viktigt med Gmails nya gränssnitt. Läs mer om den nya layouten.

Smarta funktioner och inställningar i Google-produkter

Du kan styra hur din data
  • används i Gmail, Chat och Meet
  • delas med andra produkter från Google.

Smarta funktioner i Gmail, Chat och Meet som använder din data inkluderar:

Smarta funktioner i andra produkter från Google som använder din data är:

När nya funktioner som är beroende av din data läggs till i dessa produkter, så styrs de också av samma inställningar.

Viktigt! Från och med den 25 januari 2022 är inställningarna ovan inaktiverade som standard om du bor i Europa. Efter ändringen måste du aktivera inställningarna i Gmail och andra berörda Google-produkter för att de ska fungera. Följ anvisningarna nedan om du vill konfigurera dessa alternativ i Gmail.

Ändra inställningar för smarta funktioner och anpassning

Viktigt! Ändringar av inställningarna på Gmail-webben tillämpas även på Gmail-appen. Uppdatera appen om du använder Gmail-appen men inte får ett meddelande om ändringarna. Alla ändringar som du gör på datorn återspeglas inte i appen.

För Gmail, Chat och Meet:

1. Öppna Gmail.
  2. Klicka på Inställningar Inställningar följt av Visa alla inställningar.
  3. På fliken Allmänt rullar du till Smarta funktioner och anpassning.
  4. Om du vill aktivera eller inaktivera smarta funktioner markerar eller avmarkerar du rutan.

För andra Google-produkter:

1. Öppna Gmail.
  2. Klicka på Inställningar Inställningar följt av Visa alla inställningar.
  3. På fliken Allmänt rullar du till Smarta funktioner och anpassning i andra produkter från Google.
  4. Om du vill aktivera eller inaktivera datadelning för andra produkter markerar eller avmarkerar du rutan.