Älykkäät ominaisuudet ja hallinta-asetukset Googlen tuotteissa

Voit valita, miten sähköposti-, chat- ja videosisältöjäsi ja niihin liittyviä käyttötietoja
  • käytetään Gmailissa, Chatissa ja Meetissä
  • jaetaan muille Googlen tuotteille.

Asetukset kattavat Gmailin, Chatin ja Meetin älykkäät ominaisuudet, jotka voivat käyttää dataa omien malliensa parantamiseen, esimerkiksi:

Muissa Googlen tuotteissa Gmail-, Chat- ja Meet-dataa käyttäviä älykkäitä ominaisuuksia ovat esimerkiksi seuraavat:

Yllä olevat asetukset ovat oletuksena poissa päältä Euroopan talousalueella, Sveitsissä, Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Japanissa. Asetukset on laitettava päälle Gmailissa ja muissa Googlen tuotteissa, jotta ne toimivat. Voit valita haluamasi asetukset Gmailissa alla olevien ohjeiden mukaisesti.

Huom. Vaikka olisit laittanut Gmailin, Chatin ja Meetin älykkäät ominaisuudet pois päältä, jotkin älykkäät ominaisuudet, joilla on omat päälle/pois-asetukset, ovat edelleen käytössä. Nämä ominaisuudet eivät hyödynnä käytöstä poistettua käyttäjädataa omien malliensa parantamiseen. Esimerkkejä:

• Yhteenveto keskustelusta
  • Smart Reply Chatissa

Älykkäiden ominaisuuksien ja personoinnin asetusten muuttaminen

Tärkeää: Gmailin verkkoversion asetuksiin tehdyt muutokset koskevat myös Gmailin mobiilisovellusta. Jos käytät Gmailin mobiilisovellusta mutta et saa muutoksia koskevaa viestiä, päivitä sovellus. Kaikki tietokoneella tehdyt muutokset eivät vaikuta mobiilisovellukseen.

Gmail, Chat ja Meet:

1. Siirry Gmailiin.
  2. Valitse Asetukset ja sitten Näytä kaikki asetukset.
  3. Vieritä Yleiset-välilehdellä Älykkäät ominaisuudet ja personointi ‑kohtaan.
  4. Laita älykkäät ominaisuudet päälle tai pois päältä valitsemalla valintaruutu tai poistamalla sen valinta.

Muut Googlen tuotteet:

1. Siirry Gmailiin.
  2. Valitse Asetukset ja sitten Näytä kaikki asetukset.
  3. Vieritä Yleiset-välilehdellä Älykkäät ominaisuudet ja personointi muissa Googlen tuotteissa ‑kohtaan.
  4. Laita datan jakaminen muille tuotteille päälle tai pois päältä merkitsemällä ruutu valituksi tai poistamalla sen valinta.
  5. Vieritä alas ja klikkaa Tallenna muutokset.