Controls i funcions intel·ligents als productes de Google

Pel que fa al correu electrònic, el xat, el contingut de vídeo i les dades relacionades sobre com utilitzeu aquests productes, podeu controlar:
  • Com es fan servir a Gmail, Chat i Meet.
  • Com es comparteixen amb altres productes de Google.

Se us permet controlar, entre d'altres, les funcions intel·ligents a Gmail, Chat i Meet que poden utilitzar les vostres dades per millorar els models en què es basen, com ara:

Aquestes són algunes de les funcions intel·ligents en altres productes de Google que poden fer servir les vostres dades de Gmail, Chat i Meet:

Si sou a l'Espai Econòmic Europeu, a Suïssa, al Regne Unit o al Japó, les opcions de configuració anteriors estan desactivades de manera predeterminada. Les haureu d'activar a Gmail i en altres productes de Google afectats perquè funcionin. Seguiu les instruccions que trobareu a continuació per configurar aquestes opcions a Gmail.

Tingueu en compte que, encara que hàgiu desactivat les funcions intel·ligents a Gmail, Chat i Meet, continuaran disponibles algunes que tinguin una opció de configuració individual per activar-les o desactivar-les. Aquestes funcions no utilitzen les dades d'usuari desactivades per millorar els models en què es basen. Aquí teniu alguns exemples:

• Resum de les converses
  • Resposta intel·ligent a Chat

Canviar les opcions de configuració per a funcions intel·ligents i personalització

Important: els canvis que feu a la configuració des de la versió web de Gmail també s'apliquen a l'aplicació mòbil Gmail. Si utilitzeu l'aplicació Gmail en un mòbil però no rebeu cap missatge sobre els canvis, actualitzeu-la. No tots els canvis que feu a l'ordinador es reflecteixen a l'aplicació mòbil.

Per a Gmail, Chat i Meet:

1. Aneu a Gmail.
  2. Feu clic a Configuració i, a continuació, Mostra tota la configuració.
  3. A la pestanya "General", desplaceu-vos fins a "Funcions intel·ligents i personalització".
  4. Per activar o desactivar les funcions intel·ligents, marqueu o desmarqueu la casella.

Per a altres productes de Google:

1. Aneu a Gmail.
  2. Feu clic a Configuració i, a continuació, Mostra tota la configuració.
  3. A la pestanya "General", desplaceu-vos fins a "Funcions intel·ligents i personalització en altres productes de Google".
  4. Per activar o desactivar la compartició de dades amb altres productes, marqueu o desmarqueu la casella.
  5. Desplaceu-vos cap avall i feu clic a Desa els canvis.