Smartfunktioner og styringselementer i Google-produkter

Du kan styre, hvordan dit mail-, chat- og videoindhold og tilknyttede data, du bruger til disse produkter:
  • Bruges i Gmail, Chat og Meet
  • Deles med andre Google-produkter

Indstillingen omfatter smartfunktioner i Gmail, Chat og Meet, som muligvis bruger dine data til at forbedre de modeller, der bruges til smartfunktioner, herunder:

Smartfunktioner i andre Google-produkter, der muligvis bruger dine data fra Gmail, Chat og Meet, omfatter:

Hvis du befinder dig i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde, Schweiz, Storbritannien eller Japan, er ovenstående indstillinger som standard deaktiveret. Du skal aktivere indstillinger i Gmail og andre berørte Google-produkter, så indstillingerne anvendes. Brug vejledningen nedenfor for at konfigurere disse muligheder i Gmail.

Vær opmærksom på, at selvom du har deaktiveret smartfunktionerne i Gmail, Chat og Meet, er nogle smartfunktioner med individuelle til/fra-indstillinger stadig tilgængelige. Disse funktioner anvender ikke brugerdata, der er fravalgt, til at forbedre de modeller, der bruges til dem. Eksempler omfatter:

• Samtaleoversigt
  • Smartsvar i Chat

Skift indstillinger for smartfunktioner og tilpasning

Vigtigt! Ændringer af indstillingerne i Gmail på nettet gælder også for din Gmail-mobilapp. Hvis du bruger Gmail-mobilappen, men ikke får en meddelelse om ændringerne, skal du opdatere din app. Det er ikke alle ændringer, der foretages på din computer, som gælder i din mobilapp.

Gmail, Chat og Meet:

1. Åbn Gmail-appen på din iPhone eller iPad.
  2. Øverst til venstre skal du trykke på menuen og derefter Indstillinger .
  3. Under "Generelt" skal du trykke på Databeskyttelse.
  4. Slå "Smartfunktioner og tilpasning" til eller fra.

Andre Google-produkter:

1. Åbn Gmail-appen på din iPhone eller iPad.
  2. Øverst til venstre skal du trykke på menuen og derefter Indstillinger .
  3. Under "Generelt" skal du trykke på Databeskyttelse.
  4. Slå "Smartfunktioner og tilpasning i andre Google-produkter".