Intelligente funktioner og tilpasset styring i Gmail, Chat, Meet og andre Google-tjenester

Der er to indstillinger i Gmail, der styrer, hvordan dine data bruges i Gmail, Chat og Meet, og hvordan de deles med andre Google-produkter.

Smartfunktioner i Gmail, Chat og Meet, som afhænger af dine data, inkluderer:

Funktioner i andre Google-produkter, der afhænger af data fra Gmail, Chat og Meet, omfatter:

Når nye funktioner, der afhænger af dine data, føjes til disse produkter, er funktionerne også underlagt disse indstillinger.

Vigtigt! Hvis du befinder dig i Europa, deaktiveres de ovenstående indstillinger som standard fra den 25. januar. Når denne ændring er udrullet, fungerer flere funktioner i Gmail og andre Google-produkter ikke, medmindre du aktiverer de pågældende indstillinger. Følg vejledningen nedenfor for at konfigurere disse valgmuligheder i Gmail-indstillingerne.

Skift indstillinger for smartfunktioner og tilpasning

til Gmail, Chat og Meet:

1. Åbn Gmail  på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på menuen Menu efterfulgt af Indstillinger efterfulgt afDen konto, du vil justere.
  3. Rul til sektionen "Generelt".
  4. Du kan aktivere eller deaktivere smartfunktioner ved at markere eller fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet ud for "Smartfunktioner og tilpasning".

for andre Google-produkter:

1. Åbn Gmail  på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på menuen Menu efterfulgt af Indstillinger efterfulgt afDen konto, du vil justere.
  3. Rul til sektionen "Generelt".
  4. Du kan aktivere eller deaktivere datadeling for andre produkter ved at markere eller fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet ud for "Smartfunktioner og tilpasning i andre Google-produkter".

Vigtigt! Hvis du ændrer indstillingerne i Gmail på nettet, gælder de også for din Gmail-mobilapp. Hvis du bruger din telefon, skal du åbne din Gmail-app (kan installeres i både iOS og Android) for at konfigurere disse indstillinger for denne konto. Hvis du bruger Gmail-mobilappen, men endnu ikke har set en meddelelse om disse indstillinger, anbefaler vi, at du opdaterer din app. Hvis du ikke kan opdatere din app, kan du stadig ændre disse indstillinger via en browser på computeren, som det er beskrevet ovenfor, men ændringerne afspejles muligvis ikke korrekt i din mobilapp.