Comprovar les dades de llocs a Google Maps

Podeu ajudar a verificar la informació quan Google necessiti una verificació addicional sobre un lloc. Qualsevol usuari de Maps pot ser moderador. Els Local Guides guanyaran un punt per cada verificació de dades.

Se us suggereixen canvis específics en funció del vostre historial d'ubicacions i historial de cerques. Si no teniu activada la informació d'ubicació, no podeu accedir al mode de moderador. Podeu verificar dades al mapa per a coses com ara:

• Existència d'un lloc
  • Horari
  • Tancaments
  • Reobertures

Consell: responeu només a preguntes sobre fets que pugueu verificar de primera mà.

Verificar les dades de llocs

1. Al telèfon o a la tauleta, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Toqueu Contribueix Contribueix and then Més maneres de contribuir.
  3. A la part superior, llisqueu cap a l'esquerra per les categories.
  4. Toqueu Comprova les dades.
  5. Seguiu les instruccions en pantalla.