Om Google Kids Space

Du kan få Google Kids Space på din Android-tablet, som hjælper børn med at gå på opdagelse, skabe noget og udvikle sig. Børn kan få adgang til apps, bøger og videoer, der anbefales på baggrund af deres alder og interesser. De kan også tilpasse deres oplevelse ved at oprette deres egen karakter.

Anbefalinger til apps og bøger gennemgås af specialister inden for børns undervisning og medier. YouTube Kids bruger automatiske filtre, manuel gennemgang og feedback fra forældre for at sikre alderssvarende indhold.

Flere børn i en familie kan bruge Google Kids Space på en tablet, der understøtter flere brugere. Forældre kan oprette en brugerprofil til hvert barn med deres egne specialtegn, interesser og indhold.

Hvis din tablet understøtter flere brugere, kan forældrestyrede børn og voksne også dele en tablet med Kids Space ved at oprette separate brugerprofiler. Dette giver alle brugere deres unikke tilpassede startskærm, konti, apps, indstillinger og meget andet. Konfigurer Google Kids Space

Du skal bruge følgende

Enhedskompatibilitet

Google Kids Space er forudinstalleret på tablets fra følgende producenter:

• Lenovo
  • Medion
  • Multilaser
  • Nokia
  • onn.
  • Pixel

Tip! Denne liste omfatter muligvis ikke alle tilgængelige tabletproducenter i dit land eller din region. Andre tablets har muligvis også Google Kids Space forudinstalleret. Du kan tjekke en enheds kompatibilitet ved at kigge efter badget "Comes with Google Kids Space" på enhedens æske eller website.

Konfigurer Google Kids Space

Tjek, om din enhed er kompatibel med Google Kids Space.

1. Tænd din enhed, og opret forbindelse til Wi-Fi.
  2. Tryk på Mit barn, når du bliver spurgt om, hvem der skal bruge enheden.
    • Hvis du tidligere har konfigureret tabletten, skal du trykke på Google Kids Space .
  3. Log ind på dit barns eksisterende Google-konto, eller følg vejledningen for at oprette en ny Google-konto til dit barn.
  4. Tryk på Konfigurer.
  5. Rediger dit barns indstillinger for Google Kids Space.
    • Vælg, om dit barn må installere anbefalede apps i Google Kids Space med eller uden din forudgående godkendelse.
    • Vælg, om du vil skjule anbefalede apps med annoncer.
  6. Tryk på Acceptér.
  7. Når du har gennemgået de indstillinger og apps, der er installeret på enheden, kan du sammen med dit barn vælge barnets interesser og oprette en karakter.
  8. Tryk på Udfør.

Brug Google Kids Space

Når børnene åbner Google Kids Space, kan de se fem faner med anbefalede apps, spil, bøger og videoer.
Vigtigt! Bøger og videoindhold er muligvis ikke tilgængeligt i alle regioner. Videoindhold er underlagt tilgængeligheden af YouTube Kids-appen. Bogindhold forudsætter appen Google Play Bøger. Fanerne Læs, Se og Lav vises ikke i regioner, hvor indholdet ikke er tilgængeligt. Tilgængeligheden af apps, bøger og videoindhold kan ændres uden varsel.

Fanen Start

På fanen Start kan dit barn få adgang til aktiviteter og forslag til at gå på opdagelse i Google Kids Space.

Fanen Spil

På fanen Spil kan dit barn finde apps, der anbefales af Google Kids Space. Få flere oplysninger om, hvordan apps på fanen Spil vælges.

Forældre kan installere andre apps end dem, der anbefales af Google Kids Space, via Google Play Butik. Åbn menuen Forælder, og tryk på Tilføj flere apps.

Vigtigt! Forældregodkendelse er som standard påkrævet for at installere apps fra Google Play.

Fanen Læs

På fanen Læs har dit barn alt efter land eller region adgang til:

• Bøger uden beregning, som er udvalgt af eksperter. Nogle af disse bøger er licenseret fra udgivere specifikt til Google Kids Space, da de ellers ikke ville være tilgængelige uden beregning.
  • Bøger, der er købt via Google Play Bøger, eller børnebøger i familiesamlingen.

Tip! Du skal muligvis installere Google Play Bøger for at få adgang til fanen Læs.

Fanen Se

På fanen Se kan dit barn alt efter land eller region finde anbefalede videoer fra YouTube Kids. Google Kids Space anbefaler videoer fra YouTube Kids, der er kreative og sjove. Hvad enten børn vil lære, synge eller grine, så kan de gå på opdagelse i videoer om de emner og de karakterer, de elsker.

Tip! Før dit barn kan få adgang til anbefalet indhold på fanen Se, skal du konfigurere YouTube Kids.

Fanen Lav

På fanen Lav kan dit barn alt efter land få adgang til anbefalede videoer om offlineaktiviteter, der stammer fra YouTube Kids. På fanen Lav kan børn udvikle, gå på opdagelse i og finpudse deres kompetencer med anbefalede videoer om alt lige fra simple tegninger til fjollede fysikprojekter.
Før dit barn kan få adgang til det anbefalet indhold på fanen Lav, skal du konfigurere YouTube Kids.

Tip! Via Family Link eller dit barns enhed kan du administrere indstillinger for Google Kids Space.

Sådan anvendes dine data

Gå til Erklæringen om privatliv for Family Link for at få oplysninger om vores databehandling.