Compartir una nota de Keep amb el teu grup familiar

Quan crees una nota a Google Keep, pots compartir-la amb el teu grup familiar sense haver de fer-ho amb cada persona individualment.

Com funcionen les opcions per compartir contingut de Keep amb la família

Quan crees una família a Google, pots compartir notes a Google Keep amb el teu grup familiar.

• Es mostra una icona de grup familiar Grup familiar en cada nota que comparteixes amb el teu grup.
  • Qualsevol membre de la família pot editar o suprimir aquestes notes.

A les notes que hagis compartit amb la teva família també hi pots afegir persones que no en formin part. Si ho fas, les persones que tinguin accés a la nota podran veure que ets en un grup familiar i consultar-ne el nom del gestor. Si algú no ha actualitzat l'aplicació Keep, també veurà el nombre aleatori que Google assigni al teu grup familiar. Aquest nombre desapareixerà quan s'actualitzi l'aplicació.

Compartir una nota

1. Ves a Google Keep a l'ordinador.
  2. Obre una nota.
  3. Toca Col·laboradors Col·laborador i, a continuació, Grup familiar i, a continuació, Desa.

Obtén més informació sobre com pots compartir notes, llistes i dibuixos.