Compartir notes, llistes i dibuixos

Podeu compartir una nota amb altres usuaris perquè puguin editar textos, llistes, imatges, dibuixos i enregistraments d'àudio.

Totes les persones amb qui la compartiu podran etiquetar-la, acolorir-la, arxivar-la o afegir-hi recordatoris sense que la nota canviï per als altres usuaris.

Si voleu compartir una nota, però no voleu que els altres usuaris l'editin, envieu una nota de Keep amb una altra aplicació.

1. Obriu Google Keep a l'ordinador.
  2. Feu clic en una nota.
  3. Feu clic a Col·laborador Afegeix persones.
  4. Introduïu un nom, una adreça electrònica o un grup de Google.
  5. Trieu un nom i, tot seguit, feu clic a Fet Fet. Per suprimir algú d'una nota, feu clic a Suprimeix Remove.
  6. Feu clic a Desa.

Si suprimiu una nota compartida que heu creat, se suprimirà per a tothom.