Solucionar problemes amb Google Keep

Si no trobeu una nota compartida o no podeu iniciar la sessió al vostre compte, podeu provar de solucionar el problema.

Trobar notes compartides

Si no veus una nota que ha compartit un altre usuari, o algú no veu una nota que has compartit, segueix els passos que s'indiquen a continuació:

• Comprova que el dispositiu estigui connectat a Internet.
  • Assegura't que hagis iniciat la sessió al compte amb què es va compartir la nota.

Si continues sense veure la nota, és possible que el propietari hagi deixat de compartir-la.

Solucionar altres problemes

No puc obrir l'aplicació Google Keep a Chrome OS

Si no pots iniciar la sessió a l'aplicació Google Keep per a Chrome, prova de seguir els passos següents:

1. Comprova que hagis iniciat la sessió a Google Chrome amb el mateix compte que fas servir per a Google Keep.
  2. Tanca l'aplicació Google Keep per a Chrome i torna-la a obrir.

Modificacions conflictives en una nota

Si modifiques la mateixa nota en diversos dispositius i un d'ells està sense connexió, és possible que rebis la notificació "Corregeix els canvis en conflicte".

També és possible que vegis aquesta notificació si el teu dispositiu està connectat a una xarxa Wi-Fi amb una amplada de banda baixa.

Per solucionar els conflictes, segueix aquests passos:

1. Fes clic a la notificació. Es mostraran les diverses versions de les notes.
  2. Tria què vols desar:
    • Fes clic a la nota que vulguis desar i, tot seguit, a Desa la seleccionada.
    • Per desar les dues versions de la nota, fes clic a Desa-les totes dues.

Sol·licitar accés a una nota compartida

És possible que es mostri una alerta del tipus "Sol·licita accés" si:

• Intentes accedir a la nota des d'un compte de Google que no és el que es va utilitzar per compartir-la.
  • El propietari ha deixat de compartir la nota amb tu.

Per veure la nota, fes una d'aquestes accions:

• Fes clic a Sol·licita accés per demanar al propietari de la nota que la comparteixi.
  • Inicia la sessió amb el compte de Google que es va utilitzar per compartir la nota en un primer moment.