Compartir Chrome amb altres persones

Amb els perfils, podeu mantenir separada tota la informació de Chrome, com ara les adreces d'interès, l'historial, les contrasenyes i altres opcions de configuració.

Els perfils són ideals per:

• Compartir un ordinador amb diverses persones.
  • Mantenir separats els vostres comptes, com ara el de la feina i el personal.

Què veuen els altres usuaris quan compartiu Chrome

Compartiu el dispositiu només amb persones de confiança. Si un altre usuari fa servir el vostre dispositiu, pot canviar a qualsevol altre perfil de Chrome. Si obre el vostre perfil de Chrome, pot accedir a informació com ara els llocs web que heu visitat.

Afegir una persona o un perfil

1. Obriu Chrome a l'ordinador.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Perfil Perfil.
  3. Feu clic a Gestiona persones.
  4. Feu clic a Afegeix una persona.
  5. Trieu un nom i una foto.
  6. Feu clic a Desa. S'obrirà una finestra nova per demanar-vos que activeu la sincronització.
  7. (Opcional) Activeu la sincronització a Chrome amb un Compte de Google per al perfil nou. Les adreces d'interès, l'historial, les contrasenyes i altres opcions de configuració d'aquest compte se sincronitzaran automàticament.

Feu servir Chromebook? Per compartir el vostre Chromebook amb altres usuaris, afegiu-los-hi.

Canviar de persona o perfil

1. Obriu Chrome a l'ordinador.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Perfil Perfil.
  3. Trieu a quina persona o a quin perfil voleu canviar.

Feu servir Chromebook? Podeu fer servir diversos comptes al mateix temps a Chromebook.

Canviar un nom o una foto

1. Obriu Chrome a l'ordinador.
  2. Canvieu al perfil que vulgueu editar:
    1. A la part superior dreta, feu clic a Perfil Perfil.
    2. Trieu a quina persona o a quin perfil voleu canviar.
  3. A la part superior dreta, feu clic a Més Més i després Configuració.
  4. A "Usuaris", feu clic a Nom i foto de Chrome.
  5. Introduïu un nom nou o trieu una foto nova. El canvi es desarà automàticament.

Suprimir una persona o un perfil

Després de suprimir una persona de Chrome, les seves adreces d'interès, l'historial, les contrasenyes i altres opcions de configuració s'esborren de l'ordinador.

1. Obriu Chrome a l'ordinador.
  2. A la part superior dreta, feu clic a Perfil Perfil.
  3. Feu clic a Gestiona persones.
  4. Col·loqueu el cursor a sobre del nom de la persona que vulgueu suprimir.
  5. A la part superior dreta de la persona, feu clic a Més Més i després Suprimeix aquesta persona.
  6. Per confirmar l'acció, feu clic a Suprimeix aquesta persona.