Compartir notes, llistes i dibuixos

Podeu compartir una nota amb altres usuaris perquè puguin editar textos, llistes, imatges, dibuixos i enregistraments d'àudio.

Totes les persones amb qui comparteixis una nota poden etiquetar-la, acolorir-la, arxivar-la o afegir-hi recordatoris sense que la nota canviï per a la resta.

Si vols compartir una nota, però no vols que les altres persones l'editin, envia la nota de Keep amb una altra aplicació.

1. A l'ordinador, obre Google Keep.
  2. Fes clic en una nota.
  3. Fes clic a Col·laborador Afegeix persones.
  4. Introdueix un nom, una adreça electrònica o un grup de Google.
  5. Tria un nom i, tot seguit, fes clic a Fet Fet. Per suprimir algú d'una nota, fes clic a Suprimeix Remove.
  6. Fes clic a Desa.

Si suprimeixes una nota compartida que has creat tu, se suprimirà per a tothom.