Google Keepin käyttäminen

Voit luoda, muokata ja jakaa muistiinpanoja Google Keepin avulla.

Vaihe 1: Google Keep ‑sovelluksen lataaminen

1. Avaa Google Play ‑sovellus Play Kauppa Android-puhelimella tai ‑tabletilla.
  2. Etsi Google Keep ‑sovellus.
  3. Valitse Asenna.

Vaihe 2: Aloittaminen

Voit luoda, muokata, järjestää ja arkistoida muistiinpanoja.

Kahden ruudun näkymän käyttö suurinäyttöisillä tableteilla

Jos sinulla on suurinäyttöinen Android-laite, voit käyttää Google Keep ‐sovellusta kahden ruudun näkymässä. Muistiinpanot ja listat näkyvät vasemmassa ruudussa. Jos napautat muistiinpanoa tai listaa, se avautuu oikeanpuoleiseen ruutuun.
Siirry koko näytön tilaan napauttamalla yläreunasta Koko näyttö Full screen. Siirry kahden ruudun tilaan napauttamalla yläreunasta Kaksi ruutua Dual pane.
Tärkeää: Kahden ruudun näkymä on käytettävissä, jos laitteen näyttö on kooltaan yli 840 dp ja käytät Google Keep ‐sovellusta vaakasuunnassa.

Vaihe 3: Jakaminen ja yhteistyön tekeminen

Jos haluat antaa jonkun toisen katsella ja muokata muistiinpanoasi, jaa se hänen kanssaan. Lue lisää muistiinpanojen jakamisesta.