Sådan bruger du Google Keep

Du kan oprette, redigere og dele noter med Google Keep.

Trin 1: Download Google Keep-appen

1. Åbn Google Play-appen Play Butik på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Find Google Keep-appen.
  3. Tryk på Installer.

Trin 2: Kom godt i gang

Du kan oprette, redigere, organisere og arkivere noter.

Brug todelt visning på tablets med store skærme

På Android-enheder med store skærme kan du bruge todelt visning med Google Keep-appen. I den venstre visning kan du se dine noter og lister. Hvis du trykker på en note eller liste, åbner den i din højre visning.
Tryk på Fuld skærm Full screen øverst for at skifte til fuld skærm. Tryk på Todelt visning Dual pane øverst på skærmen for at skifte til tilstanden med to skærme.
Vigtigt! Todelt visning er tilgængelig, hvis din enheds skærm er større end 840 dp, og du bruger Google Keep-appen i liggende format.

Trin 3: Del og samarbejd med andre

For at give en anden adgang til at se og redigere din note skal du dele den med vedkommende. Se, hvordan du deler noter.