Komma igång med hotellkampanjer

När du använder hotellkampanjer kan du ange bud och konkurrera om annonser som visas bredvid hotellsökningsresultaten på Google Sök och Maps (se exempel).

För att kunna köra hotellkampanjer måste du tillhandahålla information om pris och tillgänglighet via ett prisflöde (eller samarbeta med en integreringspartner som tillhandahåller priserna åt dig). Hotellrummen måste också uppfylla listningskraven.

Eftersom hotellpriserna ändras beroende på tillgänglighet rekommenderar vi att du arbetar med en integreringspartner för att integrera följande med sökresultaten på Google:

• en lista över hotell med namn, adresser och attribut (till exempel Wi-Fi, parkering och flygplatstransfer) för alla hotell som du vill visa på Google
  • hotellpriser som innefattar information om pris och tillgänglighet om ett hotellrum för en vald resplan
  • ett sätt att skicka dessa priser till Google genom att välja ett sändningsläge
  • målsidor där kunder kan boka rum online

Hitta en integreringspartner

Integreringspartnern skickar din information om rumspriser och tillgänglighet till Google och kan även hantera dina hotellkampanjer. Om du inte har en behörig integreringspartner hjälper vi dig att hitta en:

Hitta en integreringspartner

Direktintegrering

Vi rekommenderar att du arbetar med en auktoriserad integreringspartner som kan vägleda dig genom den tekniska konfigureringen. Om du föredrar att integrera direkt med Google kan du läsa introduktionsguiden för hotell för att kontrollera om du är kvalificerad att använda direktintegrering med hotellannonser.

Om du behöver hjälp med dina bokningslänkar kan du kontakta oss eller chatta med en supportspecialist.