Politik vedrørende henvisningsoplevelser

Henvisningsoplevelsen henviser til brugerens oplevelse, når vedkommende har set en pris på et Google-website og derefter klikket sig frem til en partners landingsside og eventuelt bookingsiden. Google kræver, at du opretholder en ensartet og genkendelig præsentation af værelset/prisen, som brugeren valgte på Googles website, og en rimelig bookingproces for at sikre en positiv henvisningsoplevelse for brugeren.

Vi evaluerer henvisningsoplevelsen ud fra følgende kriterier for websites, hvor en booking finder sted. Hvis der er et eller flere af følgende kriterier, du ikke overholder, kan det medføre, at din pris bliver markeret som unøjagtig.

1. Priserne skal være nøjagtige og skal kunne bookes online: Den samlede pris, som brugerne ser på en partners website, skal matche den, de har set på Google for deres valgte rejseplan, og være en fuldstændig repræsentation af prisen. Brugerne skal kunne gennemføre bookingen til den pågældende pris, og transaktionen skal resultere i en bekræftet booking på hotellet inden for 24 timer.
  2. Det værelse og den pris, som brugeren har klikket på fra Google, skal vises tydeligt for brugeren på din landingsside. Gennemgå sektionen "Tydelig visning af valgt værelse og pris" nedenfor for at få flere oplysninger og eksempler.
  3. Brugeren skal føres videre til en side, hvorfra det er nemt at booke det valgte værelse til den valgte pris. Se vores "Politik vedrørende landing og bookingproces" for at få flere oplysninger.
  4. Den endelige og samlede pris for bookingen skal vises, før der anmodes om nogen brugeroplysninger.
  5. Oplysningerne, der vises fra landingen på dit website til og med booking, skal være ensartede, tydelige og fuldstændige. Gennemgå sektionen "Politik vedrørende oplysninger på landingssider og bookingsider" for at få flere oplysninger om, hvad der kræves i løbet af processen.
  6. Siderne skal indlæses inden for en rimelig tid og være fuldt funktionsdygtige. En side kan blive betragtet som ikke-funktionsdygtig, hvis indhold (f.eks. billeder eller beskrivelser), priser eller links ikke indlæses. En side betragtes også som ikke-funktionsdygtig, hvis en bruger i mere end 10 sekunder ikke kan interagere med siden.

Den pris, som brugerne ser på Google, skal typisk være den laveste pris, du tilbyder på dit website for det pågældende hotel, datointerval, antal personer og kassesystem. Det hjælper dig med at skabe størst mulig brugerinteresse og bedst repræsentere dit website på Google. Selvom vi betragter det som en fordel for både brugere og partnere, hvis prisen på Google er den laveste, der er tilgængelig, kan du godt sende en anden gyldig pris i de sjældne tilfælde, hvor du ikke kan sende den laveste pris.

Vi er klar over, at oplevelsen for metasøgepartnere er anderledes end for partnere, hvor bookingen finder sted på partnerens website. Gennemgå afsnittet nedenfor for at få bedre forståelse for den forventede oplevelse for metasøgepartnere.

Den forventede henvisningsoplevelse for metapartnere

Nogle partnere kan vise priser fra andre bookingudbydere (f.eks. med metasøgning). Disse partnere er stadig ansvarlige for at levere nøjagtige priser og en tydelig vej til booking til den pris, der blev fundet på Google. Partnere, der samler og formidler priser fra udbydere og sender brugere videre fra websitet for at booke (f.eks. metasøgepartnere), skal opfylde følgende kriterier for ikke at blive straffet.

1. Priserne skal være nøjagtige og skal kunne bookes online: Den samlede pris, som brugerne ser på dit website, skal matche den, de har set på Google for deres valgte rejseplan, og være en fuldstændig repræsentation af prisen, og brugeren skal kunne gennemføre bookingen til prisen på dit website eller en partners website.
  2. Det værelse og den pris, som brugeren har klikket på fra Google, skal vises tydeligt for brugeren, når vedkommende lander på din side. Selv hvis priserne indlæses, efter at en bruger lander på dit website, skal den valgmulighed, som de har klikket på fra Google, forblive tydeligt synlig (og f.eks. ikke være skjult bag en fane med teksten "Se mere"). Tjek sektionen "Tydelig visning af valgt værelse og pris" nedenfor for at få flere oplysninger og eksempler.
  3. Brugeren skal føres videre til en side, hvorfra det er nemt at booke det valgte værelse til den valgte pris. Hvis bookingen finder sted på dit website, skal du overholde "Politik vedrørende landing og bookingproces". Hvis bookingen finder sted på et partnerwebsite, skal politikken overholdes gennem bookingen på partnerens website.
  4. Den endelige og samlede pris for bookingen skal vises, før der anmodes om nogen brugeroplysninger.
  5. Oplysningerne, der vises fra landingen på dit website til og med booking, skal være ensartede, tydelige og fuldstændige. Gennemgå sektionen "Politik vedrørende oplysninger på landingssider og bookingsider" for at få flere oplysninger om, hvad der kræves i løbet af processen.

Tydelig visning af valgt værelse og pris

Det værelse og den pris, som brugeren har klikket på fra Google, skal være nemt at finde, når brugeren lander på dit website. Det skal med andre ord vises på en fremtrædende placering på landingssiden. Vi definerer "fremtrædende" forskelligt, alt efter hvilken type side brugeren lander på:

• For landingssider, der er en bookingside eller en side til valg af værelse, skal værelset og prisen være synlige og nemme for brugeren at finde. Valgmuligheder, der kræver omfattende rulning, før man kan se dem, betragtes ikke som nemme at finde.
  • For landingssider, der kræver, at en bruger vælger et hotel eller en udbyder, skal den pris, som brugeren har valgt på Googles website, adskilles fra andre priser via placering og/eller behandling, så den bliver tydelig og åbenlys for brugeren.

Vi er klar over, at partnerwebsites er designet forskelligt, så for at hjælpe dig kan du nedenfor se nogle eksempler på, hvad der sandsynligvis betragtes som en fremtrædende placering:

• En pris, der er højere end andre og har den højeste placering på siden
  • En primær knap til at vælge en pris, der har den højeste placering på siden
  • En pris, der er placeret på den øverste del af siden og har en visuel indikation (f.eks. en fremhævning eller tekst), der viser, at det er den foretrukne valgmulighed
  • En pris, der er fastgjort til højre eller venstre på en side, adskilt fra andre priser på siden

Hvis du har spørgsmål om, hvorvidt den "fremtrædende" visning på dit website opfylder vores kriterier, er du velkommen til at kontakte din Google-repræsentant. Nedenfor kan du se nogle visuelle eksempler, som kan vejlede dig.

Bemærk! Dette er kun eksempler, og de ville måske ikke være fyldestgørende løsninger for alle partnerwebsites.

Eksempler

Den pris, der vises på Google, er den mest fremtrædende (Bestået)

Google tjekker regelmæssigt, om landingssider overholder denne politik. En kontrol kan resultere i en negativ bedømmelse, hvis prisen står mellem flere priser uden tydelig fremhævning eller adskillelse, hvis det kræver rulning at finde prisen, hvis det kræver et ekstra klik at se den osv.

Politik vedrørende landing og bookingproces

Din landingsside skal have samme værelsestype, indtjekningsdato, udtjekningsdato og antal personer, som brugeren valgte på Google. Vi opfordrer til, at landingssiden er bookingsiden. Ellers skal landingssiden:

• Give brugeren mulighed for at fortsætte til booking af et hotel uden unødvendige klik, der ikke fører brugeren tættere på en booking, og uden at skulle indtaste det valgte hotel eller de valgte datoer igen på noget tidspunkt i processen.
  • Tydeligt vise hotellets navn.
  • Vise det næste trin, brugeren skal tage for at gå videre til booking.

Når brugeren klikker sig frem til bookingsiden (eller hvis landingssiden også er bookingsiden), skal denne side:

• Overholde vores politik vedrørende afgifter og gebyrer.
  • Vise hotellets navn og datoer og antal personer for opholdet.
  • Prisen fra det henvisende klik (f.eks. den pris, brugeren klikkede på fra landingssiden, eller den pris, brugeren valgte på Google) skal være nem at finde for brugeren eller svare til den pris, der er knyttet til den primære bookingknap (hvis der er en primær bookingknap).

Hvis den pristype, som brugeren har klikket på, ikke er tilgængelig gennem hele bookingprocessen, betragtes det som en overtrædelse af politikken om nøjagtighed.

Politik vedrørende oplysninger på landingssider og bookingsider

De priser, der tilbydes på din landingsside, skal have samme betingelser og inkludere det samme (f.eks. refusion, Wi-Fi, point osv.) som de priser, der tilbydes til brugere, som starter en søgning direkte fra dit bookingwebsite.

Landingssiden skal:

• Vise hotellets navn.
  • Vise samme værelsestype, indtjekningsdato, udtjekningsdato, antal personer, sprog og basispris, som brugeren valgte på Google.
  • Ikke som standard inkludere valgfrie betalinger, gebyrer og tjenester i den samlede pris.
  • Følg vores Politik for refunderbare priser, hvis prisen er refunderbar.

Bookingsiden skal:

• Vise hotellets navn.
  • Vise samme værelsestype, indtjekningsdato, udtjekningsdato, antal personer, sprog og basispris, som brugeren valgte på Google.
  • Inkludere alle obligatoriske afgifter og gebyrer i tillæg til den relevante basispris.
  • Ikke som standard inkludere valgfrie betalinger, gebyrer og tjenester i den samlede pris.
  • Følg vores Politik for refunderbare priser, hvis prisen er refunderbar.

Hvad er politikken for mellemliggende sider, der vises før landingssiden?

Google anser landingssiden for at være den side, hvor brugerne rent faktisk ender, efter eventuelle omdirigeringer, når de har klikket på et henvisningslink på et Google-website. Denne stabile side kommer frem efter alle eventuelle omdirigeringer og ændres ikke uden en manuel interaktion fra brugeren.

Mellemliggende sider er websider, der vises før landingssiden og automatisk omdirigerer til landingssiden efter et stykke tid. Vi fraråder at vise mellemliggende sider mellem Google-websites og din landingsside. Hvis du er nødt til at vise en mellemliggende side, skal den mellemliggende side være brandet med det partnerbrand, der matcher henvisningslinket på Google.

Hvad sker der, hvis jeg overtræder denne politik?

Google bruger en kombination af automatiseret og menneskelig evaluering til at sikre, at vores politikker bliver overholdt. Overtrædelser af vores politik vedrørende henvisningsoplevelser vil enten resultere i, at en pris bliver betragtet som unøjagtig, eller i, at partneren bliver betragtet som mere systematisk overtrædende. Håndhævelsen kan enten finde sted på pris-, ejendoms- eller kontoniveau. Gennemgå siden Politik vedrørende prisnøjagtighed for at få flere oplysninger om de handlinger, Google kan foretage som reaktion på lav prisnøjagtighed.

Anmod Google om at genoverveje en beslutning om suspendering

Hvis du er uenig i en afgørelse om suspendering og vil have os til at genoverveje beslutningen, kan du indsende en appel inden for seks måneder fra suspenderingsdatoen. Du kan finde en appelformular i mailnotifikationen om suspendering. Bemærk! Når denne periode på seks måneder er udløbet, kan du ikke længere anmode os om at genoverveje vores beslutning.

Der kan kun indsendes én appel pr. afgørelse om suspendering. Undlad at indsende ubegrundede appeller gentagne gange. Før du indsender en appel, skal du sikre dig, at du har forstået Googles politikker. Når du indsender en appel, skal du sørge for at medtage klar og overbevisende dokumentation på, hvorfor Google bør genoverveje beslutningen. Hvis du ikke gør dette, får du muligvis ikke adgang til at indsende en appel i fremtiden.

Når du har indsendt en appel, bliver den gennemgået med det samme, og Google vender tilbage til dig med en afgørelse. Hvis du ikke får medhold i din appel, skal du løse alle dine politikovertrædelser, så du overholder Googles politikker, for at få suspenderingen ophævet.

For brugere i EU, der er omfattet af EU's forordning om digitale tjenester (DSA, Digital Services Act)

Gennemgå løsningsmulighederne for bilæggelse i henhold til EU's forordning om digitale tjenester for at se yderligere appelmuligheder.