Hotellimainosten hinnoittelustrategia

Majoituspaikkojen hinnat ilmoitetaan yleensä paikallisessa valuutassa, ja ne ovat kaikkien käyttäjien saatavilla kaikkialla maailmassa. Näitä hintoja kutsutaan julkisiksi hinnoiksi.

Jos rajoituksia ei ole lisätty (ehdollisten tai yksityisten hintojen kautta), Google katsoo julkisten hintojen olevan kaikkien käyttäjien saatavilla ja varattavissa. Jos haluat tarjota tietyille käyttäjille kohdistettuja hintoja, harkitse ehdollisten tai yksityisten hintojen käyttämistä.

Esimerkki

Jos majoituspaikalla on sekä kotimaata että muuta maailmaa koskeva hinta, ilmoita kotimaan ehdollinen hinta ja muuta maailmaa koskeva ehdollinen hinta julkisen hinnan ja kansainvälisen hinnan sijaan. Jos julkinen hinta on kansainvälistä hintaa alhaisempi, Google katsoo, että kansainväliset matkustajat voivat varata sekä julkisella että kansainvälisellä hinnalla. Näin ollen matkustajille näkyy julkinen hinta.

Jos käytössäsi on kuitenkin julkinen hinta ja kansainvälisten matkustajien alennus, voit ilmoittaa alennuksesta lisäämällä julkisen hinnan ja muuta maailmaa koskevan ehdollisen hinnan. Google valitsee saatavilla olevista hinnoista parhaan mahdollisen vaihtoehdon.

Hintasyötteessä ei edellytetä julkisia hintoja, joten voit ottaa käyttöön ei-julkisen hinnan hinnoittelustrategian ja käyttää ehdollisia ja yksityisiä hintoja koko inventaarin määrittämiseen. Kehittäjän oppaasta voit katsoa esimerkin ehdollisista hinnoista, joihin ei liity julkista hintaa.

Huom. Käytä ei-julkisen hinnan hinnoittelustrategiaa vain, kun se vastaa hinnoittelujärjestelmääsi. Huomioi kuitenkin seuraavat:

• Ei-julkisen hinnan hinnoittelustrategia saattaa rajoittaa hintojen kattavuutta, sillä kaikki käyttäjät eivät välttämättä kuulu ehdollisten tai yksityisten hintojen piiriin.
  • Ei-julkisen hinnan hinnoittelustrategia saattaa merkittävästi lisätä ilmoitettavien hintojen määrää.

Tässä artikkelissa kerrotaan hintavaihtoehdoista, jotka voit sisällyttää mainoksiin tiettyjen ehtojen perusteella. Näitä ovat esimerkiksi käyttäjän laite, maa, majoittujien määrä tai se, täyttääkö käyttäjä erikoisalennusten ehdot.

Tällä sivulla

Maantieteelliseen sijaintiin perustuvat kohdistetut hinnat

Voit kohdistaa hintoja käyttäjille vain maatasolla. Google ei tue hintoja, jotka on kohdistettu alemmalle tasolle (esim. osavaltio, prefektuuri, kaupunki tai leveys-/pituusaste).

Kotimaiset ja kansainväliset hinnat

Kotimaiset hinnat kohdistetaan käyttäjille, jotka ovat samassa maassa kuin majoituspaikka. Kansainväliset hinnat tai muun maailman hinnat kohdistetaan käyttäjille, jotka ovat muualla kuin majoituspaikan maassa.

Maakohtaisten hintojen väliset erot perustuvat toteutustapaan. Majoituspaikkaan sovellettava kotimaan hintasääntö (<IsDomestic/>) vastaa majoituspaikan maahan kohdistettua maahintasääntöä. Sinun ei tarvitse valita yhtä hintasääntöä jokaiselle maalle, jossa tililläsi on majoituspaikkoja.

Yksi hinta maata kohti ‑hinnoittelu

Yksi hinta maata kohti ‑hinnoittelustrategiaa voi käyttää, jos käytössäsi ei ole hintaa, joka on varattavissa maailmanlaajuisesti. Sen sijaan sinulla on yksi hinta kullekin käyttäjien maalle.

Tässä tapauksessa on käytettävä ehdollisia hintoja, jotta kyseiset hinnat ovat varattavissa vain kohdemaassa. Muista seuraavat asiat:

• Sinulla ei ole julkista hintaa, eli kaikki hinnat yhdistetään hintasääntöön, joka on kohdistettu käyttäjän maahan.
  • Sinulla on yksi hintasääntö maata kohden. Esimerkiksi us_rate, uk_rate ja jp_rate.
  • Sinun on tagattava hinnat hintasääntöjen mukaan.
  • Jos hinta kohdistetaan useampaan kuin yhteen maahan:
    • Sinulla voi olla hintasääntö, joka kohdistetaan molempiin maihin.
    • Voit myös ilmoittaa kaksi hintaa, joista kumpaankin on merkitty toiseen maahan kohdistettu hintasääntö.

Tarjoukset tietyissä maissa oleville käyttäjille

Jos sinulla on tarjous tietyissä maissa tai ilmoitat hintasi maittain, voit käyttää maakohtaisia hintoja.

Jos käytät hakuhinnoittelua tai muuttunutta hinnoittelua, muista, että maakohtaiset hinnat ovat osa Googlen ehdollisia hintoja. Lue lisää ehdollisista hinnoista.

Jos käytät ARI-muotoa (saatavuus, hinnat ja inventaari), maakohtaiset hinnat voidaan ilmoittaa Tarjoukset-kohdassa.

Paikalliset verot ja ALV

Jos majoituspaikka veloittaa matkailijoilta veroja tai arvonlisäveroja, jotka poikkeavat paikallisilta asukkailta veloitettavista veroista (esimerkiksi Malesian turismivero ja Israelin ALV), kaikki verojen ja arvonlisäverojen tyypit on ilmoitettava Googlelle ehdollisten hintojen avulla.

Hinnat mobiililaitteella/tietokoneella

Jos kampanjasi on suunnattu mobiililaitteiden tai tietokoneiden käyttäjille, voit käyttää ehdollisia hintoja kohdistaaksesi kampanjasi kyseisen laitetyypin käyttäjille (valitse ARI-muodolle <Promotions/>). Julkinen hinta on edelleen kaikkien saatavilla.

Jos käytät laitekohdistettua hinnoittelustrategiaa, käytä ehdollisia hintoja, jotta kukin hinta on varattavissa vain kyseisellä laitetyypillä.

Muut kuin kahden majoittujan hinnat

Muut kuin kahden majoittujan hinnat tarkoittavat yhden, kolmen tai useamman majoittujan hintoja. Käyttäjät voivat valita majoittujien määrän hakutoiminnossa.

Esimerkkejä:

• Alennetut hinnat yhdelle majoittujalle
  • Majoittujana lapsi
  • Hinnat per henkilö

Kun Google näyttää nämä hinnat käyttäjille:

• Pienemmät majoittujien määrät voivat sisältyä suurempiin majoittujien määriin. Jos majoittujien määrä on esimerkiksi neljä, haku kattaa myös käyttäjän tekemän kolmen majoittujan haun.
  • Aikuisten majoittujien määrä voi sisältää lapsimajoittujien määrän. Esimerkiksi kolmen aikuisen hinta kattaa myös käyttäjän tekemän kahden aikuisen ja yhden lapsen majoitushaun.

Jos haluat käyttää tätä ominaisuutta, päivitä laskeutumissivun määritykset ja hintasyöte.

Laskeutumissivu

Jos et käytä lapsimajoittujien määrää, lisää (NUM-GUESTS) laskeutumissivun URL-osoitteeseen. (NUM-GUESTS) kattaa sekä aikuiset että lapset.

Jos käytät lapsimajoittujien määrää, käytä määritteitä (NUM-ADULTS) ja (NUM-CHILDREN). Voit myös selvittää lasten iät määritteillä (FOR-EACH-CHILD-AGE) ja (CHILD-AGE).

Hintasyöte

Hakuhinnoittelu ja muuttunut hinnoittelu

Eri hintasuunnitelmien lisäksi hakuhinnoittelua tai muuttunutta hinnoittelua käyttävät kumppanit voivat ilmoittaa <Rates/>-säännön avulla useita hintoja eri majoittujatyypeille.

Lapsimajoittujien määrää tuetaan tällä hetkellä vain muuttuneessa hinnoittelussa (livekysely kontekstilla). Lue lisää lapsimajoittujien määrästä.

ARI

ARI-muotoa käyttävät kumppanit voivat ilmoittaa useita <BaseByGuestAmount/>-sääntöjä eri majoittujamäärille.

Jos käytät majoituspaikkakohtaisia kiinteitä hintoja tai voit tarjota ylimääräisen majoittujan lisämaksua vastaan, huomioi seuraavat:

• Jos hinnat vaihtelevat päivän mukaan, voit ilmoittaa majoittujien vähimmäismäärän käyttämällä <AdditionalGuestCharges/>-sääntöä yhdessä <BaseByGuestAmount/>-säännön kanssa.
  • Jos majoituspaikkakohtaiset hinnat ovat staattisempia, voit käyttää <ExtraGuestCharges/>-sääntöä.
  • Sellaiset hinnat hylätään, joissa majoittujien määrä on suurempi kuin <RoomData/>-säännön <Capacity/>-arvo.

Lasten futonsänky ja ateriat Japanissa

Lasten futonsängyn ja aterioiden valintaa ei tällä hetkellä tueta käyttöliittymän rajoitusten vuoksi. Tästä huolimatta on suositeltavaa, että lasten futonsänky ja/tai ateriat sisällytetään kokonaishintaan aina, koska Google edellyttää, että kaikki mahdolliset maksut tai veloitukset ovat käyttäjien saatavilla, vaikka he eivät maksaisi niistä.

Kanta-asiakashinnat

Jos tarjoat alennuksia kanta-asiakasohjelmasi jäsenille, voit käyttää yksityisiä hintoja.

Voit kertoa alennuksesta kaikille käyttäjille käyttämällä näkyvissä olevia jäsenhintoja tai piilotettuja jäsenhintoja riippumatta siitä, kuuluvatko käyttäjät kanta-asiakasohjelmaasi vai eivät. Google edellyttää, että kanta-asiakashinnat ovat kaikkien käyttäjien saatavilla. Tämä tarkoittaa, että kanta-asiakasohjelmaan liittyminen olisi maksutonta.

Jos haluat kohdistaa vain jäsenille, jotka täyttävät kanta-asiakasohjelman ehdot, voit ottaa käyttöön yleisölistahinnat. Tämä edellyttää, että luot Google Adsissa yleisölistan, joka edustaa kanta‐asiakasohjelmasi jäseniä. Hinnat olisivat tällöin näkyvissä vain jäsenille.

Ei-tuetut hinnat

Google edellyttää, että kaikki käyttäjien saatavilla olevat hinnat ovat myös käyttäjien varattavissa. Siksi Google ei voi tukea tiettyjä hintoja, joita käyttäjät eivät vielä voi suodattaa, tai hintoja, joita emme voi vahvistaa.

Alla on esimerkkejä ei-tuetuista hinnoista:

• Päivähinnat: Vieraat voivat majoittua vain päiväaikaan (esim. klo 9–17).
  • Lyhytaikaiset hinnat: Majoittujat viipyvät vain lyhyen aikaa (esim. neljä tuntia) yli yön majoittumisen sijaan. Majoituksen vähimmäiskesto on 10 tuntia.
  • Sukupuolikohtaiset hinnat: Hinnat ovat vain tiettyjen sukupuolien edustajien varattavissa.
  • Paikallisten asukkaiden hinnat: Hinnat, jotka edellyttävät asuinpaikan todistamista maata tarkemmin (esim. kaupunki, osavaltio ja prefektuuri) majapaikan sisäänkirjautumisen yhteydessä.
  • Ikäihmisten hinnat: Tietylle ikäryhmälle (esim. yli 60-vuotiaille) kohdistetut hinnat.
  • Opiskelijahinnat: Vain opiskelijoiden varattavissa olevat hinnat.